Toepassing Tamanu-Olie™

ve tamanu 5_

Tamanu-Olie™ is enkel geschikt voor uitwendig gebruikt en geeft voordelen bij een droge huid, vette huid en gecombineerde huid. Het haar en hoofdhuid heeft tevens voordelen van deze olie. Tamanu-Olie™ kan op alle delen van het lichaam gebruikt worden, ook op plekken waar we liever niet over praten en schrijven.
Uitwendige toepassingen van Tamanu-Olie™
  √  Ideaal voor pijnlijke plekken   √  Verzachtend en geeft de huid een glossy effect zonder dat het de huid vettig maakt
  √  Bij oppervlakkige huid problemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag...   √  Voor zware en vermoeide benen
Tamanu Olie™ ondersteunt bij diverse huid problemen, Schaafwondjes of zelfs een brand wondje zoals velen zeggen.
Daarnaast wordt Tamanu Olie™ vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid

Volksgeneeskunde zegt dat Tamanu-Olie ondersteuning geeft bij:

- Huiduitslag
- Baby's huiduitslag
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Droge huid
- Kleine wondjes
- Aambeien
- Acne
- Anale fissuur (kloof)
- Anale jeuk (pruritus ani)
- Galbulten
- Contact eczeem
- Babyacne
- Bacteriële vaginose
- Blaren
- Brandwonden, oppervlakkige-
- Doorligwonden
- Hand eczeem
- Hoofdhuidaandoeningen
- Huidkloofjes
- Jeukende huid
- Kapperseczeem
- Likdoorn
- Muggenbeet
- Oorlelontsteking
- Ouderdomsvlekken
- Schaafwonden
- Steenpuisten
- Striae
- Tepeleczeem
- Vaginitis
- Vlooienbeet
- Voet problemen
- Voetwratten
- Waterwratten
- Zonneallergie
- Zwemmersjeuk

► Wij bieden de originele Tamanu-Olie aan. Diverse onderzoeken zijn gedaan in ons onderzoeksinstituut naar verschillende soorten Tamanu-bomen en vruchten wereldwijd. Enkel de originele Tamanu-Olie bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is Calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu-Olie de huid niet vettig maakt en enkele druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging.

Als u last ondervindt van een lastige huidaandoening of u kent iemand die daar problemen van ondervindt, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen. Voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan, Amerika die Tamanu-Olie (de authentieke Tamanu-Olie) in de categorie super-olie plaatsen. Deze olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen. Vijf CIO uit Indonesië (CIO1), Tahiti (CIO2, 3), Fiji-eilanden (CIO4) en Nieuw-Caledonië (CIO5) werden vergeleken op hun farmacologische eigenschappen. De referenties, geografische oorsprong en kenmerken. Deze studie werd uitgevoerd om de cytotoxiciteit, wondgenezing en antibacteriële eigenschappen van vijf CIO's te evalueren die van oudsher worden gebruikt om geïnfecteerde wonden in heel Oceanië te behandelen. Met behulp van menselijke cel- en bacterieculturen hebben ze de farmacologische effecten van CIO benadrukt, voorgesteld als een wondgenezing en antimicrobieel middel. Ze observeerden verschillen in de farmacologische activiteiten van de geteste CIO, afhankelijk van hun oorsprong en waarschijnlijk hun variabele samenstelling. Ze hebben aangetoond dat de concentratie van CIO die nodig is om therapeutische effecten te vertonen, lager is dan concentraties die cytotoxische effecten vertonen die CIO in vitro onderbouwen voor hun veilige plaatselijk gebruik in geïnfecteerde wonden en huidziekten zoals acne. Voor de eerste keer biedt deze studie ondersteuning voor het traditionele gebruik van CIO in het wondgenezingsproces, in het bijzonder voor geïnfecteerde wonden.

 

Disclaimer

Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Omdat onze producten 100% natuurlijk zijn, kunnen de kleur en geur van partij tot partij verschillen. Echter zal er geen verschil zijn in de effectiviteit van de ingrediënten.  Zoals met all onze huid en haar verzorgingsproducten, is Tamanu-Olie alleen voor uitwendig gebruik. Het is noodzakelijk om een arts te raadplegen voordat u deze olie gebruikt voor therapeutische doeleinden. Raadpleeg altijd een arts indien u zwanger bent, wanneer u een operatie bent ondergaan en elk andere medische aandoening. De olie moet worden bewaard in een ruimte die niet toegankelijk is voor kinderen, vooral kinderen jonger dan 7 jaar. Voorafgaand aan het gebruik van Tamanu-Olie, wordt een huidtest aanbevolen. Dit kan worden gedaan door een beetje olie van deze olie toe te passen op een klein deel van de huid dat niet gevoelig is. Tamanu-olie mag nooit worden gebruikt in de buurt van de ogen, de binnenste neus en oren of op andere gevoelige huidgebieden. Mogelijke bijwerkingen van Tamanu-olie zijn roodheid, jeuk, irritatie of andere overgevoeligheid voor de huid. In geval van een allergische reactie, stop het gebruik van het product en raadpleeg onmiddellijk een arts, apotheker of allergoloog voor een gezondheidsbeoordeling en passende herstelmaatregelen. Neem voor gebruik contact op met een arts om bijwerkingen te voorkomen. Mensen met notenallergie adviseren wij Tamanu-olie niet te gebruiken zonder overleg met arts.
volcanic earth spa

Tamanu Europe Spa & Wellness

Volcanic Earth

Tamanu Europe Facial Skin Care

Toepassing Tamanu Olie