Beauty Wellness magazine

beautywellness
Persbericht - Beauty Wellness magazine

VolcanicEarth natuurlijke huid verzorgingsproducten – Beauty from deep within the Earth !

√ 100% pure Tamanu Olie
√ 100% pure Kokos Olie
√ 100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

VolcanicEarth fairtrade huidverzorgingsproducten, vrij van chemicaliën en 100% natuurlijk.
Elk ingrediënt welke VolcanicEarth heeft onderzocht is uniek vanwege haar oorsprong.
Deze ingrediënten zijn authentiek en worden eeuwenlang medicinaal toegepast door volksgeneeskunde.
 Een uniek authentiek verhaal om te vertellen.

VolcanicEarth pure Tamanu Olie wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van Tamanu bomen. Deze bomen geven voorkeur aan een vochtige en ziltige grond, veel zon en wind. De vruchten (noten) worden met de hand verzameld. Dit geeft de locale bevolking (eilandengroep in de zuid- Pacific) een bron van inkomsten.
Tamanu Olie bevat natuurlijke antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken en daarom toegepast bij o.a. eczeem, acne (littekens), wondjes, luieruitslag.
De olie is ook rijk aan olie- en linoleen vetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten.
VolcanicEarth pure Tamanu Olie maakt de huid niet vettig.

Hetzelfde geld voor VolcanicEarth pure Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestandsdelen actief en wordt de gehele noot verwerkt. Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof.
Zodra pure Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. VolcanicEarth pure Kokos Olie maakt de huid niet vettig.
Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Goed voor huid, haar en het innerlijke. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.

VolcanicEarth pure Vulkanische as heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  maar ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as. Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect in Spa & Wellness. Men kan dan denken aan herstellende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en artrose. Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.

Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces. Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Op basis van deze ingrediënten biedt Volcanic Earth een uniek aanbod van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de gehele huid. Alle basisingrediënten worden tevens separaat aanboden:

√ 100% pure Tamanu Olie™ √ 100% pure Kokos Olie √ 100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

Make a difference to the health of people and the planet ! www.volcanicearth.nl