Tamanu Boom des levens

  • Beschrijving

De Tamanu wordt de boom van het leven genoemd. Er zijn veel levens gered door verwondingen, ontstekingen, brandwonden, enz. De oorspronkelijke Tamanu-olie is echter effectief.

De Tamanu Boom is inheems op de tropische eilanden in de pacific. Het groeit ook in landen als Guam, Hawaii, Thailand, Maleisië en zelfs Vietnam. Er moet hier echter voor worden gezorgd, omdat de kwaliteit van de olie vaak te wensen overlaat.

► Het is heel erg "je krijgt waar je voor betaalt".


De boom zelf bloeit tweejaarlijks met geurige, witte bloemen die clusters van rond fruit produceren die eruit zien als grote noten. Binnen elk van deze vruchten is een echte notenkern en het is van deze korrels dat Tamanu Oil wordt geëxtraheerd.

Deze notenpit moet echter gedurende een periode van 6-8 weken kunnen uitharden totdat deze kleverig wordt met een donkere, dikke, rijke olie die vervolgens koud wordt geperst uit de nootkern.

De echte helende kracht van deze traditionele lokale olie is het unieke vermogen om de groei van gezond nieuw huidweefsel te stimuleren. Dit proces wordt wetenschappelijk aangeduid als "cicatrisation" en wetenschappelijke studies leggen duidelijk uit dat Tamanu Oil ™ een belangrijk genezend middel is.

Dit natuurlijke huidverzorgingsproduct is het perfecte product en een product dat iedereen in zijn badkamerkastje zou moeten hebben. Ja, het is duur, maar niet als je bedenkt dat er noten van 4 volwassen bomen nodig zijn om genoeg noten te produceren om slechts 20 liter olie te produceren.Organic Tamanu Oil