Ontstekingsremmende Tamanu Olie - 15ml

Tamanu Europe | PZN13711180
8719324216005
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

VolcanicEarth Europe - de Originele Tamanu Olie nu ook te koop bij bol.com
In ons onderzoeksinstituut staan wij achter ingrediënten welke van oudsher bewezen effectief zijn.
De mens, dier en de natuur staan daarbij centraal.
Tamanu Olie™ wordt door ons geleverd aan onder andere de cosmetische, dermatologische, Esthetische klinieken, Salons, Wellness industrie, Barbers, dierenklinieken, apotheken. Hetgeen dit ingrediënt zo bijzonder maakt is de natuurlijke antioxidant, ontstekingsremmende stoffen en haar authenticiteit.
Onze Tamanu Olie™ is 100% puur, onverdund en koudgeperst. Op geen enkele wijze wordt ons product aangelengd.

Al onze basisingrediënten zijn afkomstig van eilanden uit Oceanië waar wij ons eigen lab instituut opgezet hebben om mooie ingrediënten uit de natuur te onderzoeken en uit te vinden wat de effecten zijn op onze huid. De locals zijn destijds per toeval achter de werking van Tamanu Olie gekomen omdat ze hun huid wilden beschermen tegen de zon. De basisingrediënten zijn van oudsher bewezen effectief. Volcanic Earth vulkanische as, niet zomaar vulkanische as dit as wordt door een speciaal team verzameld. Op dit eiland is landrecht nog actief. De locatie is adembenemend en niet toegankelijk voor een ieder in verband met de gevaren. Vulkanische as is afkomstig uit de mond van de vulkaan. Dan Volcanic Earth TamanuOlie, in pure vorm het meest effectief echter is het proces en het soort Tamanu cruciaal. Dat is een van de redenen waarom de originele Tamanu Olie hoog aangeprezen staat en relatief duurder is. Een paar druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging van de huid, vergeet de hoofdhuid niet, of andere delen van de lichaam. Ook op de meest intieme delen is Tamanu olie zeer geschikt. Een ieder heeft wel eens problemen na toilet gebruik, de huid rondom de anus is zeer dun en kan eenvoudig beschadigd worden. Tamanu Olie kan eenvoudig gecombineerd worden met kokosolie en als massage olie toegepast worden. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van pure volcanicearth TamanuOlie, volcanicearth KokosOlie, volcanicearth Vulkanische As. Daarom stimuleren wij beauty instituten, wellnessoorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dierverzorgingsinstituten, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen. Dit stimuleren wij. Vraag naar de mogelijkheden.

The orginal Tamanu Oil

Indien u last heeft van ontstekingen, zijn er ook natuurlijke middelen om uw huid problemen te verminderen.
Tamanu Olie™ is nog altijd een geheim uit de natuur.

Eén van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere fytochemische bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken. De olie is ook rijk aan olie- en linoleenvetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten.
Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en huidtype Tamanu Olie™ wordt traditioneel ook gebruikt bij pijnlijke gewrichten en voor het verzachten van een droge huid en zonnebrand. Tamanu Olie™ wordt sinds de jaren 1950 onderzocht en een aantal bestanddelen van de olie verklaren misschien waarom de olie goed werkt bij huid problemen en goed schijnt te zijn voor de genezing van wonden.

Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.
Tamanu Olie™ is goed voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu Olie™ vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.

Toepassing o.a. :
• Uitslag
• Droge, schrale huid
• Spieren
• Littekens
• Beschadigde huid
• Beschadigd haar
• UV Bescherming
• Muggenbult
• Wondjes
• Eczeem
• Luieruitslag

Tamanu Olie en dieren:
Dieren kunnen net als mensen lijden aan reuma, wonden, littekens, getrokken spieren, verstuiking of algehele ontstekingen. Dieren neigen iets meer vatbaar te zijn voor letsel, of het ontwikkelen van huidirritatie.
Tamanu Olie™ kan door zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen bijdragen aan herstel.
Jeuk achter de oren, borst, buik, poten kan een soort allergie zijn bij honden en katten waardoor een wond, ontsteking, allergie snel kan ontstaan.

Verpakking:
Farmaceutische PET-fles R18 - - inclusief druppelaar
- Indien er voor u te weinig olie uit het flesje komt dan kan de druppelaar handmatig verwijdert worden
- best te gebruiken bij kamertemperatuur (21 graden Celsius )
  De olie kan massiever worden bij temperaturen lager dan 21 graden Celsius.
  [Tip: het flesje even onder lauw water houden]

Dierenlot

Dierenlot

Volcanic Earth & Dierenlot…

Ons persoonlijk doel is dierenlot. U ondersteunt zonder dat u er hinder van heeft om geld over te maken, want bij elk verkochte flesje Tamanu Olie 15ml wordt een bedrag aan Stichting Dierenlot overgemaakt. Welk bedrag dit is wordt getoond op de Stichting Dierenlot website: https://www.dier.nu/help-dieren-in-nood/ondernemers-en-dierenlot/ondernemers-dierenlot/ 

Verpakking:

Pharmaceutical Grade - met druppelaar

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
Inhoud: 15ml pure Tamanu Olie
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Gerelateerde Producten