Handgemaakte Zeep met Tamanu Olie - Gezicht

Tamanu - Facial Skin Care
8719324216166
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een 100% biologische kokosolie zeep met 100% pure Tamanu Olie™. Hand-Made, Fair-Trade !
Tamanu Olie™, Volcanic Asch, Coconut Oil!
Een gezonde vlekvrije huid begint met een goede kwaliteit zeep. Onze handgemaakte zeep voor uw gezicht is ontwikkeld voor een diepe reiniging zonder gebruik gemaakt te hebben van agressieve chemicaliën.

Inhoud: 100 gram

Volcanic Earth Europe - Handgemaakte zeep met de Originele Tamanu Olie nu ook te koop bij
bol.com

Handmade

Kokosolie ? KokosolieWat doet kokosolie voor huid en haar:
Hoogwaardige Kokosolie is ideaal voor de huid, alsmede voor het haar. Het is een effectieve moisturizer voor alle huidtypes, vooral droge en schilferige huid.
De meeste zeep met kokosolie op de markt van vandaag bevat chemische additieven en oplosmiddelen welke gebruikt zijn in het raffinageproces, hierdoor worden de nodige antioxidant in pure 100% kokosolie vernietigd.

Antieke zeep gemaakt op basis van Olijfolie met toevoeging pure Tamanu Olie™, Vulkanische As.
Het proces: Olijfolie wordt verwarmd en vermengd met opgeloste as tot de olie volledig is opgelost. Na zuivering vindt er een toevoeging plaats van de unieke ingrediënten Tamanu Olie™, Vulkanische As.


VolcanicEarth pure Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestandsdelen actief en wordt de gehele noot verwerkt. Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof.
Zodra pure Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. VolcanicEarth pure Kokos Olie maakt de huid niet vettig.
Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Goed voor huid, haar en het innerlijke. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.

Gerelateerde Producten