Spa & Wellness Assortiment :

SPA Tamanu
  • Beschrijving

Onze vulkanische producten,
in de vorm van scrubs en crèmes:
Met 100% vulkanische as.

Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.
Volcanic Earth producten is goed voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu Olie™ vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.
Onze pure ingrediënten worden geleverd aan de cosmetische industrie, esthetische dermatologische klinieken, Wellness industrie en dierenklinieken.
Daarnaast hebben wij een compleet huidverzorging lijn samengesteld op basis van de genoemde basis ingrediënten.

Volcanic Earth pure Vulkanische as heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  maar ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as. Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect in Spa & Wellness. Men kan dan denken aan herstellende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en artrose. Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.

► Reinigt
► Zuivert
► Doodt bacteriën
► Verwijdert dode huidcellen
► Verzacht de huid
Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en huidtype

Gerelateerde Producten