ve coconut oil
25%

Kokos Olie - 5 Liter

Tamanu Coconut
On request
    Levertijd:1-3 dagen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Volcanic Earth Kokos Olie is 100% puur, natuurlijk en van een zeer hoogwaardige kwaliteit.
Met de Direct Micro Expelling methode (DME) wordt Volcanic Earth kokosolie geproduceerd van vers kokosvlees - binnen 1-3 uur na het openen van de noot.

DME-Methode

Kokosolie heeft jarenlang slechte publiciteit gekregen door toedoen
van Noord Amerikaanse consumenten organisaties en de lobby van de bakolie industrie [aldus de media].
Onderzoeken van de afgelopen decennia hebben laten zien dat kokosolie goed is voor de gezondheid.
Laurinezuur, het belangrijkste vetzuur van kokos, wordt geruime tijd erkend in de zeep- en cosmetica-industrie om zijn unieke eigenschappen. Vandaar ook onze handgemaakte zeep met pure kokosolie.
We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld. 
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.


Wij houden ons aan het DME methode.
Met DME wordt kokosolie geproduceerd van vers kokosvlees.
Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

Volcanic Earth Coconut Oil wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten, en niet te vergeten onze handgemaakte kokosolie zeep. Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Veelal worden zepen geproduceerd van tweederangs copra olie – echter niet bij Volcanic Earth!

Kokosolie hoeft bijvoorbeeld niet gekoeld te worden en blijft hard bij kamertemperatuur.
Ongeopend kan ze drie jaar bewaard worden zonder verlies van kwaliteit - na het openen nog 18 maanden.

Verpakking:
Farmaceutisch PET-fles, ROPP28.

Inhoud:
5 liter

1 liter kopen:
Wilt u 1 liter kopen ga naar Kokos Olie 1 Liter

Kokosolie als massage olie

Combineer het met de originele Tamanu Olie…

Het belangrijkste van kokosolie voor de huid is om ervoor te zorgen dat u het juiste type kokosolie gebruikt, aangezien de meeste kokosolie op de markt copraolie van lage kwaliteit is met weinig gezondheidsvoordelen voor de huid of het menselijk lichaam in het algemeen. Je zult het niet op korte termijn merken. Wees bewust als het gaat om het kopen van kokosolie voor je huid of als haarverzorgingsagent.

De beste kokosolie voor de huid is de juiste Virgin Coconut Oil koud geperst binnen een paar uur na het kraken van de kokosnoten.

Onze Virgin Coconut Oil bereikt dit via de DME-methode voor de productie van kokosolie. DME staat voor Direct Micro Expelling en onze olie is handgemaakt, natuurlijk, puur en geproduceerd binnen 1 tot 3 uur na opening van de kokosnoot. Daardoor behoudt het de bijzondere natuurlijke geur van kokosnoten (het ruikt naar de echte kokos), terwijl de op copra gebaseerde geraffineerde kokosolie helemaal geen geur heeft vanwege het raffinageproces. In feite, kokosolie die op deze manier wordt gemaakt, zal de "geurstof" vaak kunstmatig worden toegevoegd! Onze Extra Virgin Coconut Oil is niet alleen van nature biologisch, het is ook niet-gehydrogeneerd, rijk aan antioxidanten (die vrije radicalen bestrijden die ervoor zorgen dat we sneller verouderen) en vrij van onzuiverheden.

 

Coconut
Verpakking:

Pharmaceutical Grade - met druppelaar

Hoofd ingredient: 100% Kokos Olie
Inhoud:

5 Liter pure Kokos Olie

Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Gerelateerde Producten