ve coconut oil

Kokos Olie - 5 Liter

Volcanic Earth
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Volcanic Earth Kokos Olie is 100% puur, natuurlijk en van een zeer hoogwaardige kwaliteit.
Met de Direct Micro Expelling methode (DME) wordt Volcanic Earth kokosolie geproduceerd van vers kokosvlees - binnen 1-3 uur na het openen van de noot.

DME-Processed

Kokosolie heeft jarenlang slechte publiciteit gekregen door toedoen
van Noord Amerikaanse consumenten organisaties en de lobby van de bakolie industrie [aldus de media].
Onderzoeken van de afgelopen decennia hebben laten zien dat kokosolie goed is voor de gezondheid.
Laurinezuur, het belangrijkste vetzuur van kokos, wordt geruime tijd erkend in de zeep- en cosmetica-industrie om zijn unieke eigenschappen. Vandaar ook onze handgemaakte zeep met pure kokosolie.
We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld. 
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.


Wij houden ons aan het DME methode.
Met DME wordt kokosolie geproduceerd van vers kokosvlees.
Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

Volcanic Earth Coconut Oil wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten, en niet te vergeten onze handgemaakte kokosolie zeep. Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Veelal worden zepen geproduceerd van tweederangs copra olie – echter niet bij Volcanic Earth!

Kokosolie hoeft bijvoorbeeld niet gekoeld te worden en blijft hard bij kamertemperatuur.
Ongeopend kan ze drie jaar bewaard worden zonder verlies van kwaliteit - na het openen nog 18 maanden.

Verpakking:
Farmaceutisch PET-fles, ROPP28.

Inhoud:
5 liter

1 liter kopen:
Wilt u 1 liter kopen ga naar Kokos Olie 1 Liter

Kokosolie als massage olie

Combineer het met de originele Tamanu Olie…

Kokosolie heeft een tal aan voordelen voor de gezondheid van de huid, haar, en is effectief bij littekens. Eén van de tekenen van veroudering is de verschijning van vlekken op de huid. Deze vlekken op de huid worden vaak geassocieerd met veroudering en blootstelling aan ultraviolette straling van de zon. Ze variëren in kleur van lichtbruin tot rood of zwart en bevinden zich in gebieden die het meest blootgesteld zijn aan de zon, met name de handen, gezicht, schouders, armen en voorhoofd, hoofdhuid. Als we ze niet konden zien zouden we niet eens weten dat we dit soort vlekken hebben. We beseffen niet dat deze vlekken invloed hebben op onze gezondheid en ons uiterlijk. In de overgrote meerderheid van de gevallen, vormen deze vlekken geen bedreiging en vereisen geen behandeling, hoewel ze af en toe bekend zijn bij de opsporing van huidkanker. Ondanks dat deze vlekken een goedaardige aandoening kunnen zijn worden ze vaak beschouwd als lelijk en kiezen sommigen ervoor om ze te laten verwijderen. Kokosolie heeft van nature antibacteriële / schimmeldodende activiteiten. Het is een uitstekende huid moisturizer, en het kan perfect in het haar doordringen. Volcanic Earth kokosolie ruikt heerlijk, na enkele seconden verdwijnt de geur. Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 graden en is daarom in ons klimaat meestal gestold. Zodra de kokosolie uw huid aanraakt zal het gaan smelten.
 U kunt onze olie toepassen als massageolie en deze combineren met bijv. Tamanu Olie voor veel voorkomende huidaandoeningen. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de droge huid. Er bestaat geen kans op nadelige neveneffecten op de huid van kokosolie.
Daarom is het een natuurlijke manier om uitdroging van de huid en schilfering te voorkomen. Het ondersteunt tevens bij het vertragen van rimpels.

Voor Spa en Wellness bieden wij ook kokosolie met de effectieve frangipani olie.
Voor exclusieve producten, vraag dan naar de mogelijkheden in uw Spa, Wellness of Salon.

 

Coconut
Verpakking:

Pharmaceutical Grade - met druppelaar

Hoofd ingredient: 100% Kokos Olie
Inhoud:

5 Liter pure Kokos Olie

Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Gerelateerde Producten