Volcanic Earth in Apotheke

Tamanu-Olie is ook gewaardeerd bij het kalmeren van kloven, winterhanden, reuma, gordelroos, voetschimmel, schaafwonden, snijwonden, zweren, insectenbeten, kleine brandwonden, neuralgie, jicht en dermatophytosis van de baard of de hoofdhuid. Het is ideaal voor gebruik in massage-olie die zijn bedoeld om verschillende soorten pijn aan te pakken. De toepassingen zijn eindeloos; schaaf wondjes, eczeem, acne, kloofjes, ...
Nu exclusief verkrijgbaar in Apotheken.

Apotheken

Onze producten Exclusief in Apotheken Duitsland

Bodfeld

• Ecomer exclusive at Bodfeld Apotheke
Klant is Koning – een Philosophie die wir leben. Zij beantwoorden uw vragen, wij nemen de tijd voor u!

ABC

ABC arznei

Profiteer van onze uitgebreide selectie medicijnen, cosmetica en medicijnen. Naast de klassieke apotheek-alleen drugs, bieden wij een breed scala aan homeopathische, schoonheid, baby en familie.

Apomio

Apomio
De kern van het apomio-team bestaat uit vier gemotiveerde medewerkers die u elke dag de beste service bieden met "hart en ziel". Het team wordt regelmatig ondersteund door het creatieve werk van stagiairs en stagiaires. De zetel van het team bevindt zich in Neurenberg.

Apotheke

Apotheke Freiburg
Apotheek in het theater
Internetapotheek en online winkel
Eenvoudig bestellen zonder registratie

AvantiMed

AvantiMed

Geneesmiddelen en medicijnenpostorderapotheekCosmetica, zonnebrandcrème, pijn en meer ..

Die Apotheke

Die Apotheke
Wij willen graag uw eerste aanspreekpunt zijn op het gebied van gezondheid en welzijn. We kunnen u direct helpen of we kunnen u doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken nauw samen met de artsen en andere gezondheidspartners in ons huis en in de omgeving.

Die Berater

Die Berater Apotheke
Die Beraterapotheke

De consultantapotheek biedt u een breed scala aan hoogwaardige producten voor uw gezondheid en welzijn. Van geneesmiddelen en medicijnen tot hoogwaardige apotheekcosmetica tot een brede selectie accessoires en medische producten, onze online apotheek heeft alles wat u nodig heeft om fit, gezond en goed verzorgd te blijven.

DocMorris

DocMorris
Als farmaceutische dienstverlener ontwikkelt DocMorris speciale kroniekprogramma's in samenwerking met farmaceutische bedrijven en zorgverzekeraars en voert deze uit met een hooggekwalificeerd team van apothekers.

Klindwort

Klindort Apotheken
Naast een vlekkeloze geneesmiddelenlogistiek, onze praktijk en thuiszorg, de verhuur- en bezorgservice, bieden we onze klanten ook individueel voorgeschreven crèmes, gels, pasta's, zalven, lotions of capsules in een speciale samenstelling aan.

Medikamente

Medikamente per klick
Goed advies hoeft niet duur te zijn -
Volgens dit motto begon het succesverhaal van medikamente-per-klick.de in 2004. Op dit moment streefde apotheker Karlheinz Ilius ernaar zijn klanten de beste service en deskundig advies op het gebied van geneesmiddelen te kunnen bieden en zijn expertise op het gebied van geneeskunde uit te breiden 1980 in de apotheek Bad Steben Luitpold geopend voor een van de toonaangevende online apotheken.

Fuchs

Medizinfuchs
Bij medizinfuchs.de worden alleen postorderapotheken en online winkels vermeld die voldoen aan de wettelijke vereisten en een licentie hebben verkregen voor internetverkoop.

Medpex

Medpex
Naast medicijnen en gezondheidsproducten biedt medpex ook een uitgebreid assortiment apotheekcosmetica en wellnessproducten, evenals contactlenzen en geneesmiddelen voor uw huisdier.

Kraus

Apotheke Kraus
Het hele team van Pharmacy Kraus heeft zichzelf tot taak gesteld om zijn klanten en patiënten de best mogelijke medicijnen te bieden en het hoogste niveau van dienstverlening te bieden.

Online Pharma

Online Pharma 48

onlinepharma48.de, uw persoonlijke online apotheek. Bespaar tot 60%, kosteloos bij het ontvangen van recepten.

QuickPharma

QuickPharm

Familie Seyberth. Uw gezondheid gedurende 5 generaties dienen.
- levering van goederen om de 2 uur,
- Technische informatie, - Milieuanalyses
- Luchtanalyse en watermonsters
- Cosmetisch consult
- reis- en vaccinatieadvies
- Impact Assessment en meer ..

Sonnen

Sonnen Apotheke

In 1935 werd de Sonnen-Apotheke in Hauenstein gesticht door de Palatijnse apotheker en dichter Lorenz Wingerter. Zijn menselijkheid en behulpzaamheid maakten hem toen erg populair.

St Georg

St. Georg Apotheke
St. Georg Versandapotheke in Halle (Saale) met bijdragen van mensen zoals jij en ik.

Viva

Viva Apotheke
Arzneimittel -

Medicijnen - diergeneesmiddelen - natuurlijke remedies - voedingssupplementen - cosmetica - natuurlijke cosmetica en vele andere producten voor uw gezondheid en welzijn