Tamanu-Europe geeft terug aan mens dier en de natuur. Tamanu-Europe heeft haar producten gelinkt aan onderstaande Goede Doelen:

• Stichting Dierenlot in Nederland 
• Dieren en Welzijn  
• Dierenambulances  
• Werkgelegenheid  
• Huisvesting  
• Onderwijs
• Geneeskunde  
• Noodzaak van het leven

Oceania

 


1. Tamanu-Europe voelt verantwoordelijkheid : Eilanden in Oceanië

Wij zijn trots op het feit dat iedereen bijdraagt om minder bevoorrechte lokale bevolking te voorzien van werkgelegenheid en huisvesting door de aankoop van ons exclusieve assortiment van natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Het land bevat unieke ingrediënten welke door locale bevolking met de hand wordt verzameld en getransporteerd naar de betreffende locaties. Dit geeft de locale bevolking een bron van inkomsten die een ieder ondersteunt bij aankoop van een Tamanu-Europe product. De locale bevolking wordt hierdoor gesteund in hun levensonderhoud.

Elke aankoop van een Tamanu-Europe product helpt direct de mensen op de eilanden in Oceanië in de pacific om de armoede te verlichten. Bijvoorbeeld door de bijzondere productie van Kokosolie via het DME proces. DME helpt om het inkomen en de levensstandaard van kwetsbare bevolkingsgroepen in tropische gebieden te verbeteren door lokale vruchten ter plekke om te zetten in hoogwaardig producten waar wereldwijd steeds meer vraag naar is.

Dierenlot


2. Tamanu Europe verantwoordelijkheid: Stichting Dierenlot

Tamanu-Europe geeft om dieren en draagt Stichting Dierenlot een warm hart toe.  Wat doet Stichting Dierenlot ? Zij komen op voor mishandelde, gewonde, afgedankte en verwaarloosde dieren in Nederland.
Het gaat hierbij om huis- en gezelschaps-, zwerf-, en natuur dieren.
Zij doen dit in samenwerking met en door het ondersteunen van ruim 300, lokale en regionale, dieren hulporganisaties waar duizenden vrijwilligers zich actief inzetten voor het verzorgen van de dieren.
Hun hulp bestaat uit het geven van financiële steun en hulp in natura. En dit groeit met de dag.

Maar ook bij vervoer bieden zij een oplossing.
Met bijna 150 dierenambulances rijdend door heel Nederland
(door Stichting DierenLot in bruikleen gegeven aan de dieren hulporganisaties)
zijn ze door heel Nederland op de weg vertegenwoordigd.
Daarnaast werken zij hard om de zelfredzaamheid van de lokale en regionale dieren hulporganisaties te verbeteren.

Bij dit alles kunnen zij uw steun goed gebruiken.

Tamanu-Europe in actie voor Dierenlot.