Tamanu Olie Y - € 30,85/KG

Tamanu Europe presenteert Tamanu Seed Oil, Cold Pressed.
Let op:
•  Deze olie is vanwege haar oorsprong anders van kleur dan de Tamanu Olie aangeboden in onze SHOP.
•  Het onderscheidt is enkel de kleur en geur.
•  Merk: Tamanu & Oil's

Dit juweeltje uit de Stille Zuidzee wordt al eeuwenlang gebruikt, maar heeft recentelijk een belangrijke terugkeer gedaan
de westerse wereld van cosmetica; en om een goede reden. Noten van de Ati-boom worden wild geoogst, vervolgens weken in de zon laten drogen en vervolgens koud geperst voor hun olie. De olie zelf ondersteunt op de huid en het haar, voornamelijk als een antioxidant, antibacterieel (lacton) en ontstekingsremmend (Calophyllolide & Coumarins) middel en met een rijkdom aan calofylzuur. Er is niet echt een lichaamsdeel dat het niet ondersteunt. De olie heeft een licht aangenaam, nootachtig aroma en is een rijke, donkergroene olie (specifiek in de zon gedroogd materiaal). We adviseren om Tamanu Olie rechtstreeks op de huid aan te brengen. Tamanu Olie kan tevens in haarverzorgingsformuleringen toegepast worden.

Interesse

In Tamanu-Olie Y van Tamanu & Oil's:
Stuur ons een email


€ 30,85/KG

Prijs per kg bij een minimum van 50KG in een order en levering

Een rijke, donkergroene olie met een licht aangenaam nootachtig aroma.
Wild geoogst en in de zon gedroogd.
Ondersteunend bij ontstekingen | antibacteriële en antioxiderende eigenschappen.
Rijk aan calofylzuur.
Een prachtig ingrediënt dat tevens in formuleringen wordt toegepast. Bijzondere eigenschappen in diverse toepassingen.

Product Statement

Tamanu Europe confirm that Tamanu Seed Oil, Cold Pressed is suitable for cosmetic application. It is not included in the list of substances prohibited in cosmetic
products. Neither does it contain parabens, restricted preservatives, colorants or UV filters (Annex II - VI of EU Regulation 1223/2009).
• Shelf life: 24 months
• Oily liquid in room temperature / Solid in cold temperatures
• Color: green - Dark green
• Palmitic:  <14.0 | Stearic:  <14.0 | Olei:  22.0 - 45.0 | Linolei:  <57.0
• Additional documents on request.