Kokosolie - Tamanu & Oils

Coconut Virgin Certified Organic Vegetable Oil.
• De oorsprong van deze kokosolie is anders dan degene welke aangeboden wordt in onze shop.
• Merk: Tamanu & Oil's
• De kokosolie is geproduceerd op organische grond waarbij tevens gebruik gemaakt wordt van organische meststoffen ipv chemische meststoffen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

• De kleur is wit/gebroken wit.
• Kokosolie heeft een aangename kokosgeur
• Vast bij kamertemperatuur. Kokosolie kan massiever worden bij temperaturen lager dan +/- 21 graden Celsius.

• De prijs per Liter is enkel geldig bij afname van 20Liter in een order en levering.

Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 graden en is daarom in ons klimaat meestal gestold.
Zodra de kokosolie uw huid aanraakt zal het gaan smelten.
U kunt onze olie toepassen als massageolie en deze combineren met bijv. Tamanu Olie voor veel voorkomende huidaandoeningen. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de droge huid. Er bestaat geen kans op nadelige neveneffecten op de huid van kokosolie.
Daarom is het een natuurlijke manier om uitdroging van de huid en schilfering te voorkomen. Het ondersteunt tevens bij het vertragen van rimpels.

Het gebruik van kokosolie is veelzijdig, variërend van medicinaal tot cosmetisch. De vele vormen zijn oliën, gels, lotions, zeep, shampoo, sprays.
Kokosolie wordt op de huid toegepast, reinigt en voedt de huid, waardoor deze zacht en zijdeachtig aanvoelt. Ondersteunend tijdens lichaam massages, genezend, ontspant, hydrateert, houdt het vocht vast. Huid reinigen en tegelijkertijd te hydrateren en ondersteunend bij het tegen gaan van veroudering van de huid, kan een kleine hoeveelheid kokosolie zachtjes in het gezicht worden gemasseerd. Deze methode werkt als een lotion die tegelijkertijd make-up verwijdert en de huid voedt. Voor een massage om het uiterlijk van cellulitis te verminderen, kan kokosolie worden gemengd met etherische oliën voordat het wordt gemasseerd in de getroffen gebieden. Het hoge vetzuurgehalte maakt kokosolie diep hydraterende en, tevens geschikt voor voetmassages om beschadigde hielen te helpen te herstellen.

Interesse

In Kokosolie Tamanu & Oil's
Stuur ons een email

28,-/L

Prijs per liter bij een minimum van 20liter in een order en levering