Tamanu & Oil's presenteert Hemp Butter. Deze boter wordt geproduceerd met behulp van pure hennepolie en gemengd met de vetzuren en onverzadigde plantaardige olie.

 Om die extra kick van vitamine E te geven & om de snelheid van de oxidatie te verminderen, voegen we zelfs Tocoferol toe
De boter is stevig in het gebruik als basis voor persoonlijke verzorging, het is kosteneffectief, gemakkelijk te gebruiken en absorbeert zeer goed als het op de huid wordt aangebracht zonder dat de huid vettig aanvoelt. Gebruik dit in uw formuleringen met een percentage van ongeveer 8-10% en u zult niet fout gaan. Het is populair in gezichts- en lichaamscrèmes, lotions, natuurlijke zepen & in lippenverzorgingsproducten. U kunt het separaat gebruiken of mengen met andere oliën, een super vochtinbrengende crème.


Zoekt u iets extra speciaals ?

Op zoek naar ingrediënten die uw huidverzorgingsformules een boost geven. Gebruik de originele hennepboter.

Hemp Butter
Een uitstekend verzachtend middel
Rijk aan essentiële vetzuren.
Kalmeert & beschermt tegen huidirritatie.
Helpt bij het hydrateren & herstellen van de rijpe en beschadigde huid. Een zeer goede draagboter om te mengen met andere oliën, voornamelijk essentiële oliën.
Voeg een beetje Lavendel, Munt of welke etherische olie je ook maar wilt toe en deze boter zal het mooi dragen waardoor je een heerlijk ruikend eindproduct krijgt.