►Bestel Tamanu

horses

Authentieke Tamanu-Olie™ -
meer dan een uitwendige verzorgende olie voor onze dieren

Dieren
 

Tamanu Olie…

Dieren kunnen net als mensen lijden aan huidaandoeningen, reuma, wonden, littekens, getrokken spieren, verstuiking of algehele ontstekingen,
Tamanu Olie™ aanbrengen kan bijdragen tot verlichting van de klachten.

Als het om huidverzorging gaat zijn mensen en dieren niet zo verschillend.
Echter, honden en paarden hebben de neiging iets meer vatbaar voor verwondingen te zijn! Honden krijgen eerder schrammen als ze met andere honden spelen of vechten of in het bos rennen.
Tamanu Olie en Paarden.
Paarden zijn van nature vluchtdieren: als er gevaar dreigt, slaan ze op de vlucht. Wie niet. Dit instinctieve vluchtgedrag is gevaarlijk bij onze manier van huisvesting in stallen en afgerasterde weilanden, daarbij zit een ongeluk in een ‘klein’ hoekje. Wij gebruiken paarden in allerlei omstandigheden, waarbij ongelukken kunnen gebeuren en verwondingen kunnen ontstaan. Er wordt gezegd dat 80% van de paarden ergens in z’n leven minimaal één serieuze wond oploopt waar een dierenarts bij moet komen.
Waarom is een wond bij een paard vaak een probleem?
Paarden hebben van nature mooie lange benen waar veel belangrijke structuren (gewrichten, pezen, zenuwen) direct onder de huid liggen. Deze structuren kunnen nu eenmaal snel beschadigen als er een wond ontstaat. Daarom zijn wonden aan de benen meestal gevaarlijker dan wonden aan de romp.
Een ander probleem is dat paarden relatief slecht genezen: het paard is de slechtst genezende diersoort op aarde, samen met de mens! Paardenwonden genezen traag, en krijgen vaak complicaties zoals een wondinfectie, wild vlees, afwijkende littekens.
Pure Tamanu Olie™ bevat polyfenolen, deze blijken ontstekingsremmend te werken, een anti carcinogene werking. Tamanu Olie™ is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is.
Terwijl Tamanu Olie bij dieren werkt hebben honden en katten een sterke neiging om hun wonden likken. Dit is een natuurlijk proces om hun vacht schoon te maken. Het probleem bij het opstrijken van Tamanu Olie™ is dat Tamanu Olie™ niet eetbaar is. 
Ons advies is dan ook om een kleine hoeveelheid aan te brengen enkel op het getroffen gebied. Voorkom dat uw dier de Tamanu-Olie op likt.

Tamanu Olie™ kan door zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen bijdragen aan herstel. Jeuk achter de oren, borst, buik, poten kan een soort allergie zijn
bij honden en katten waardoor een wond of ontsteking snel kan ontstaan,

De voordelen van deze 100% natuurlijke Tamanu-Olie™ zijn eindeloos en ondersteunt.
√ wondjes
√ ontsteking
√ zwelling
√ huid infectie
√ zweren
√ droge huid
√ jeuk
√ gekneusde huid
√ haaruitval
√ korsten
√ roodheid
√ gewrichtspijn
√ gezonde huid

Pure Tamanu Olie™ is de meest effectieve huid herstellende olie voor uitwendig gebruik. Tamanu Olie™ wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van de Calophyllum inophyllum. De olie is 100% puur, natuurlijk, onverdund, vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen.
Onverdunde Tamanu Olie™ bevat antibacteriële en antivirale eigenschappen, tevens bevordert het de vorming van nieuw weefsel en cel genezing.

 
Dierenlot

15ml Tamanu Olie voor uw Dier

 

50ml Tamanu Olie voor uw Dier

 

100ml Tamanu Olie voor uw Dier

 

1 liter Tamanu Olie voor uw Dier

Authentieke Tamanu olie : Effectief huid en haar, mens en dier