► Huidverzorging

Skin Care from Nature
Onze huid is enorm krachtig. Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan allerlei factoren als de zon, de warmte, maar ook kou. Een goede bescherming en verzorging is dan ook essentieel om de huid in conditie te houden en huid problemen proberen te voorkomen op lange termijn.

Bescherm de huid tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals schadelijke stoffen, bacteriën en virussen. Zodra de balans in de huid wordt verstoord kunnen er problemen optreden zoals irritaties en allergische reacties.

Onze producten kunnen toegepast worden op huidtype: normale huid, vette huid, droge huid, gecombineerde huid!


STAP 1: REINIGEN
Reinheid is essentieel om een gezonde huid te behouden. We raken alles aan - van winkelwagens, items op kantoor, onbekende plekken die zelden goed schoongemaakt worden en ziektekiemen dragen. Deze bacteriën worden overgedragen zodra we ons gezicht aanraken. Van daaruit geraken ze in de poriën van onze huid en veroorzaken irritaties en andere huid problemen.

STAP 2: GEBRUIK EEN TONER
Alle restjes vuil, die na het reinigen van de huid toch nog zijn achtergebleven, worden weggehaald door de toner. Zo blijft er een schone huid achter. Toner zorgt er tevens voor dat de pH waarde van de huid in balance raakt. Luchtvervuiling, stress en andere factoren zorgen voor veranderingen in de pH waarde van onze huid.

STAP 3: HUID IN BALANS Onze natuurlijke vochthoudende crème : 'moisturizer' en nachtcrème zorgt ervoor dat er minder vocht uit de huid kan verdwijnen door toedoen van verdamping. Uw huid in balans, dag en nacht.