Meer over Tamanu-Europe | Volcanic Earth

chemicalfree
Terug naar de Natuur - met 100% natuurlijke producten!

Tamanu Olie

► Waar komen de ingrediënten vandaan welke wij gesourced hebben ?

• De originele pure Tamanu-Olie  
• DME proces pure Kokos Olie  
• Vulkanische As afkomstig van een van de meest actieve vulkaan wereldwijd

De basisingrediënten zijn afkomstig van diverse eilanden uit Oceanië samen met wetenschappers onderzoeken wij ingrediënten uit de natuur en kijken naar de effecten op lange termijn. Hierbij stellen wij de mens, dier en de natuur centraal.
De basisingrediënten zijn van oudsher bewezen effectief. Tamanu-Europe vulkanische as wordt door een speciaal team verzameld waarbij landrecht nog actief is. De locaties zijn adembenemend en niet toegankelijk voor een ieder in verband met de gevaren. Vulkanische as komt rechtstreeks uit de mond van de vulkaan. Tamanu-Europe Tamanu-Olie is tevens uniek en in pure vorm het meest effectief, echter is het proces en het soort Tamanu cruciaal. Een van de redenen waarom de originele Tamanu-olie hoog aangeprezen staat en relatief duurder is. Een paar druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging van de huid. Vergeet de hoofdhuid niet, of andere delen van de lichaam. Ook op de meest intieme delen is Tamanu-olie zeer geschikt. Een ieder heeft wel eens problemen na toilet gebruik, de huid rondom de anus is veel dunner en kan eenvoudig beschadigd worden. Tamanu-olie kan eenvoudig gecombineerd worden met kokosolie en als massage olie toegepast worden. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor de iedere huidtype. Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van pure Tamanu-Europe Tamanu-olie, TamanuEurope Kokosolie. Daarom stimuleren wij beauty instituten, wellness-oorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dieren, verzorgingsinstellingen, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen. Dit stimuleren wij en helpen u daar graag mee. Vraag naar de mogelijkheden.

► Tamanu-Europe geeft terug aan de mensen op eilanden in Oceanië:
Elke aankoop van een Tamanu-Europe product helpt ook u mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.
Tamanu-Europe producten zijn met zorg samengesteld.
Elk Tamanu-Europe ingrediënt is afzonderlijk getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties. In enkele gevallen kan Tamanu-Olie in pure vorm of als ingrediënt toch overgevoeligheid veroorzaken bij mensen met een allergie voor Calophyllum inophyllum. - test altijd eerst een klein stukje van de huid en wacht minimaal 24 uur

Tamanu-Europe heeft naast de basisingrediënten ook een complete huidverzorging lijn samengesteld, waarbij de basis ingrediënten centraal staan.
Het merk is vermeld op het product.

Om nog even door te gaan op de basisingrediënten en de authentieke wijze waarop ze geteeld, verzameld en verwerkt worden is uniek.
De eilanden staan bekend om de meest vruchtbare paradijs op aarde. Vrij van vervuiling, pesticiden, herbiciden, meststoffen of insecticiden.
Gewassen zijn biologisch geteeld in de zeer vruchtbare vulkanische grond  zonder gebruik van enig bestrijdingsmiddel.
Echter komen er frequente aardbevingen en vulkaanuitbarstingen voor. De eilanden zijn meermaals verwoest door natuur rampen, het meest unieke is dat de grond zich zelf extreem snel herstelt. Na een paar maand is alles weer volop in groei en bloei.

Doordat Tamanu-Europe investeert in de mensen blijft het kleinschalig gehandhaafd. De locale bevolking kan nog altijd met de hand de unieke ingrediënten verzamelen.
Vanuit hun eiland wordt het getransporteerd naar de locaties waar de productie processen actief zijn.
Dit geeft de locale bevolking een bron van inkomsten die een ieder ondersteunt bij aankoop van een Tamanu-Europe product.
De locale bevolking wordt hierdoor gesteund in hun levensonderhoud.

Hetgeen deze eilanden en de mensen uniek maken is in geen woorden uit te drukken.
Geld en materieel zijn betrekkelijk onbelangrijk. De mensen genieten van de natuur. 
Dit geeft ons meer dan voldoening, temeer omdat de basisingrediënten effectief bewezen zijn bij veel voorkomende huidaandoeningen.

Wellicht is het tijd dat 'Echt', 'Puur', 'Zuiver', 100% natuurlijk , echt onderbouwd wordt. Nu worden ze veelal in slogans gebruikt om ons te overtuigen.
Producenten mogen al snel de benaming 100% natuurlijk claimen. En we vragen een fabrikant van bekende crèmes, shampoo,
niet naar bewijsstukken waaruit deze uitingen blijken.

In ons onderzoeksinstituut staan wij achter ingrediënten welke van oudsher bewezen effectief zijn.
De mens, dier en natuur staan daarbij centraal. Elk ingrediënt wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole,
op zuiverheid geanalyseerd en voorzien van een COA.

Een uniek authentiek verhaal om te vertellen.