Handgemaakte zeep

25785013_s_
Pure handgemaakte zeep
Kokos-zeep, Tamanu-zeep, Frangipani-zeep, exfoliërende Scrubs zijn allemaal gemaakt met behulp van onze mooie pure kokosolie en de scrubs bevat vulkanische as.

De meesten van ons beseffen niet dat bad en body kokosolie zepen vaak gemaakt worden van copra olie en niet van pure Kokos olie. Waarom zouden we dit ook moeten weten. We geloven het aanbod en nemen het aan.
Dit geld ook voor massa productie van zeep waarin copra olie wordt verwerkt. Copra olie heeft weinig of geen echte huidverzorging, hetzelfde geldt voor massa geproduceerde zeep.

Copra is het gedroogde witte vruchtvlees van de vrucht van de kokospalm, de schil met het kokosvlees. Helaas worden deze vaak in tassen gegooid waarin schimmels zich op kunnen hopen tot het moment dat ze geperst kunnen worden of anderszins behandeld. Dit is meestal weken later, de copra olie die daarvan geproduceerd wordt heeft geen geur en is alle goede eigenschappen van pure kokosolie vrijwel verloren.

Dit doen we bij Tamanu-Europe anders.
Onze handgemaakte zepen zijn ten eerste nog met de hand gemaakt. Het proces van drogen duurt dan ook een lange tijd voordat er zeep ontstaat. Daarnaast zijn de handgemaakt zepen van hoogwaardig pure Kokosolie geproduceerd, deze kokosolie wordt binnen 1 - 3 uur verwerkt wordt (openen van de kokosnoot tot het persen van het vruchtvlees. ( Het DME proces). Waardoor het alle stoffen behoudt welke de natuur geboden heeft.
• Iedere batch behoudt haar rijke antioxidanten.
• Geur blijven behouden tijdens dit proces
• Schil en Schelp worden gebruikt voor brandstof
Tamanu-Europe kokosolie is hierdoor een van de beste kokosolie op de planeet is, althans dat vinden wij!

 

Handgemaakte Zeep met Tamanu Olie - Gezicht

 
+1 Free

Handgemaakte Zeep Kokosolie

 
+1 Free

Handgemaakte Zeep Vulkanische As - lichte scrub

 
+1 Free

Handgemaakte Zeep Tamanu Olie

 

Handgemaakte Voet Scrub - Vulkanische As

 
+1 Free

Handgemaakte Zeep Frangipani

 
Kokos

Pure Kokosolie - 1 Liter

 

Kokosolie - 200ml

 

Gecertificeerde Tamanu Olie - 1liter