Beauty Wellness magazine

beautywellness
Persbericht - Beauty Wellness magazine

Tamanu-Europe natuurlijke huid verzorgingsproducten – Beauty from deep within the Earth !

√ 100% pure Tamanu-Olie
√ 100% pure Kokos Olie
√ 100% Volcanic Ash (Vulkanische As)

De belangrijkste bestanddelen van Tamanu-Olie zijn oliezuur, linolzuur, palmitinezuur en stearinezuur.

Tamanu-Europe fairtrade huidverzorgingsproducten, vrij van chemicaliën en 100% natuurlijk.
Elk ingrediënt welke Tamanu-Europe  heeft onderzocht is uniek vanwege haar oorsprong.
Deze ingrediënten zijn authentiek en worden eeuwenlang medicinaal toegepast door volksgeneeskunde.
Een uniek authentiek verhaal om te vertellen.

Tamanu-Europe pure Tamanu-Olie wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van Tamanu bomen. Deze bomen geven voorkeur aan een vochtige en ziltige grond, veel zon en wind. De vruchten (noten) worden met de hand verzameld. Dit geeft de locale bevolking (eilandengroep in de zuid- Pacific) een bron van inkomsten.
Tamanu-Olie bevat natuurlijke antioxidanten en anti microbiële activiteiten. Eén van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken en daarom toegepast bij o.a. eczeem, acne (littekens), wondjes, luieruitslag.
De olie is ook rijk aan olie- en linoleen vetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten.
Tamanu-Europe pure Tamanu-Olie maakt de huid niet vettig.

Hetzelfde geld voor de pure Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestanddelen actief en wordt de gehele noot verwerkt.
Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof. Zodra pure Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. Tamanu Europe pure Kokos Olie maakt de huid niet vettig. Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd.
Goed voor huid, haar en het innerlijke. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.

Tamanu-Europe pure vulkaanas wordt toegepast in onze scrubs, masker en cleanser en heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  maar ook het hele lichaam heeft voordelen van dit bijzondere ingrediënt. Vulkaanas wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect in Spa & Wellness. Men kan dan denken aan herstellende werking bij huid problemen, reuma, spierpijn en artrose. Vanwege de warmte is deze ook ondersteunend bij ontspanning, minder stress, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.

Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces. Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Op basis van deze ingrediënten biedt Tamanu-Europe een uniek aanbod van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de gehele huid. Alle basisingrediënten worden tevens separaat aanboden:

√ 100% pure Tamanu-Olie™ √ 100% pure Kokos Olie √ 100% Vulkaanas

Maak het verschil.