Interview met Tamanu-Europe

hoc_black_300x300

Binnen de Tamanu-Europe groep is de missie duidelijk:
het leveren van de beste huid producten welke bewezen effectief zijn.

Wat maakt hen uniek? House of Coco ging mee om meer te weten te komen ...

When did you launch the brand and what was the reason behind it?
Het merk verkoopt al over de hele wereld. We lanceerden het merk in Europa in 2015. Ik begon met onderzoek op het moment dat ik op de hoogte was van huidverzorgingsproducten die al heel jong was. Ik was altijd geïnteresseerd in biochemie. Ik heb jaren gestudeerd op allerhande producten / merken, onderzocht de ingrediënten en de voordelen van elk ingrediënt.


Why  ?

Het verhaal achter de authentieke ingrediënten (back to basics, the nature) en de mensen die ervan profiteren (locals). De basisingrediënten bevinden zich op eilanden in de Stille Zuidzee. Elke aankoop van een product helpt rechtstreeks het eiland Oceania, mensen in de Stille Zuidzee, om de armoede te verlichten.
Dit geeft veel voldoening, samen met het bewezen effect voor veel voorkomende huidaandoeningen.
Geschikt voor alle huidtypen: normale huid, droge huid, vette huid, gecombineerde huid
Basis ingrediënten zijn: √ 100% pure Tamanu-Olie ™ √ 100% pure Kokosolie √ 100% Vulkanische as
Onze missie: een verschil maken voor de gezondheid van mensen en de planeet.

Whats your background?
Scientist

How many people are involved in the company and what are their roles?
Ons bedrijf is gevestigd in Europa, we hebben een joint venture met eilanden in Zuid-Pacific. Het aantal mensen dat betrokken is bij Tamanu-Europe is > 190 personen, inclusief eilandbewoners, wetenschappers in Europa, productie, distributeurs.


If you could start over with the business, would you do anything differently?
Nee, ik ben een perfectionist. Ik onderzoek elk detail totdat ik ervan overtuigd ben dat dat het juiste is. Dus ik zou niets anders doen als ik weer opnieuw zou moeten beginnen.


What is the hardest challenge you have faced since you started the company?

iDe eindgebruikers overtuigen. We leven in een wereld met populaire merken, deze merken nemen onze denkwijze over, zelfs als de ingrediënten niet zo effectief zijn, kopen eindgebruikers ze nog steeds omdat ze in het populaire merk geloven. In de wereld van vandaag zien we producten die chemicaliën bevatten, kunstmatige toevoegingen. De vraag is of ze gezond zijn.

where do you plan on taking the brand?
De ingrediënten zijn bewezen effectief en zorgvuldig geanalyseerd. Tamanu-Ollie wordt bijvoorbeeld geanalyseerd met een gaschromatografie massaspectrometrie voor zuiverheid en voorzien van een certificaat van analyse. De natuur heeft zoveel te bieden. Zoals vulkaanas; Vulkaanas de natuurlijke genezer van de natuur voor een droge en beschadigde huid. Deze zeer populaire behandeling benadrukt de vele voordelen van het rijke minerale gehalte van natuurlijke vulkaanas en kleien. De as is afkomstig uit een van de actiefste vulkanen ter wereld. Speciale teams verzamelen de as in bulk. Niet iedereen kan of mag deze as van dit eiland verzamelen vanwege landrechten.
We willen ons merk Tamanu Oil meenemen naar veterinaire klinieken; Dieren kunnen net zoals mensen,  last hebben van reuma, wonden, littekens, aangetrokken spieren, verstuikingen of algemene ontstekingen.

To date, what has been the highlight since launching?
Op het moment dat onze producten worden gebruikt, zijn mensen verrast over de effecten op korte en lange termijn. Het gevoel op hun huid is geweldig. Tamanu-Olie maakt de huid bijvoorbeeld niet vettig en is effectief voor mensen die last hebben van acne. Alle producten hebben hun authenticiteit. Dit is voor mij persoonlijk het hoogtepunt sinds de lancering en dat is het nog steeds.


Which city do you feel most at home in, London, Paris or New York?

Sorry, ik heb geen specifieke stad waar ik me het meest thuis voel. Ik reis veel en elke stad / land heeft zijn eigen speciale kenmerken.


Three beauty products you can’t leave the house without?

Skin Moisturiser met Tamanu-Olie, Hand Cream met Frangipani en de pure Tamanu-Olie in combinatie met kokosolie.


Most memorable piece of advice given to you?
Ik geef altijd advies aan andere mensen. Mensen om me heen zijn erg belangrijk voor me. Samen werken, mensen de kans geven zich te ontwikkelen en hun eigen mening te hebben. Daarnaast luister ik altijd naar de 'stem' in mij, dit is mijn memorabele stukje advies waar ik niet naar luisterde toen ik jonger was. Het is een gevoel dat je naar binnen krijgt en het is erg sterk.


If you could spent 24 hours in anywhere in the world, where would it be?
Ik had liever de vraag wat je zou willen doen als je iets in de wereld kunt veranderen. Ik zou een apparaat maken waarmee je allerlei ziektes kunt beheersen en genezen. Mensen zijn sterk en samen (in goede gezondheid) kunnen we alles bereiken.

In future, how do you plan on expanding the company?
Tamanu-Europe ingrediënten worden geleverd aan cosmetische, dermatologische en de Wellness industrie.
We zullen ons merk uitbreiden in verschillende markten, samen met ons team. Fair trade natuurlijke huidverzorgingsproducten is meer dan alleen een natuurlijk verzorgingsproduct. Het verhaal erachter, de bewezen effecten, de authentieke ingrediënten zijn uniek. Een verhaal om te delen.

 

Find out more…

 

Er zijn zoveel meer voordelen te vermelden bij het gebruik van pure Tamanu-Olie, Kokosolie.
Dat is de reden waarom we schoonheidsinstituten, wellnessoorden, proesthetische klinieken, dierenklinieken, resorts, barbers, barbershops, apotheken, kappers en nog veel meer aanmoedigen om hun eigen authentieke producten te ontwikkelen. We moedigen dit aan. Vraag naar de mogelijkheden.
 
  

► Tamanu-Europe producten geeft terug naar mens en dier:
Elke aankoop van een Tamanu Europe-product helpt ook u mens en dier. Wij stellen ze graag centraal. 
Bij de aankoop van 15 ml Tamanu-olie, wordt een bepaald bedrag gedoneerd aan Dierenlot.
Elk Tamanu-Europe basis ingrediënt is individueel getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel het herstellen en ondersteunen van de natuurlijke beschermlaag. Tijdens de ontwikkeling werd extra aandacht besteed aan het gebruik in verschillende vormen van huidziekten, bijvoorbeeld eczeem, maar ook allergische reacties, huidirritaties. Onze producten zijn vrij van: alcohol, parabenen, parfum, kunstmatige additieven, etc.
Geschikt voor mannen en vrouwen. Geschikt voor alle huidtypen: normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid.

Website: www.tamanu.de
Website: 
www.tamanu.nl