Tamanu en Oils

member

Tamanu&Oils natuurlijke huidverzorgingsproducten met authentieke ingrediënten afkomstig uit een wel heel bijzonder gebied. De kracht van de natuur wordt vaak onderschat en dat is nu net de uitdaging waar het bij ons begint. Uiterst zeldzaam; natuurlijke producten welke effectief bewezen zijn voor huid en haar. 

• De originele pure Tamanu-Olie  • DME proces pure Kokos Olie   • Vulkanische As afkomstig van een van de meest actieve vulkaan wereldwijd • en meer.
Onze pure ingrediënten worden geleverd aan de cosmetische industrie, esthetische dermatologische klinieken, Wellness industrie, dierenklinieken.
Daarnaast hebben wij een compleet huidverzorging lijn samengesteld op basis van de genoemde basis ingrediënten. Geschikt voor de huid van de man en vrouw.

Alle aangeboden producten kunnen zowel door de man als vrouw gebruikt worden, ook de barbers sectie.

√ Tamanu-Olie is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief; Eén van de bestanddelen is Calophyllolide, welke ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken, van oudsher toegepast bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag, UV bescherming, muggenbulten, spieren en meer. Enkele druppels van deze olie is genoeg voor de dagelijkse verzorging. Tamanu-Europe heeft de originele Tamanu-Olie in haar bezit. Diverse onderzoeken zijn gedaan naar verschillende soorten Tamanu-bomen en Tamanu-vruchten wereldwijd. Het verschil is zorgwekkend. Enkel de originele Tamanu Olie bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten.
 
Tamanu&Oils Scrubs zijn samengesteld uit een bijzonder actief ingrediënt
√ Vulkanische As – Dit as wordt op bijzonder wijze verkregen, hier is het landrecht van de authentieke bewoners nog van toepassing is. Door de bijzondere samenstelling zijn Tamanu-Europe producten geschikt voor huidtypen:  de normale, droge,  vette en gecombineerde huid.
√ Elke aankoop van een Tamanu-Europe product helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.
√ Tamanu-Europe werkt met natuurlijke producten, het kan voorkomen dat de kleur / geur enigszins varieert per batch.
Het proces van de receptuur en werking blijft gehandhaafd. Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces.
Basis ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.
 

 

Tamanu Facial Skin Care