Facial Moisturiser - 1 L

Tamanu Volcanic Earth
8719324216081
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Volcanic Earth Facial Moisturiser bevat speciaal samengestelde ingrediënten waaronder Tamanu Olie™, Kokosolie. 
Volcanic Earth Facial Moisturiser voorkomt en behandelt een droge huid, beschermt de gevoelige huid en zorgt ervoor dat er minder vocht uit de huid kan verdwijnen door toedoen van verdamping.

€ 0,11../ml

Volcanic Earth Moisturizer - in staat de barrièrefunctie van de huid te herstellen, minder kans op huidproblemen.
Denk hierbij bv aan irritatie van de huid, rosacea of eczeem. Door de combinatie actieve ingredienten kalmeert het een onrustige huid (de zogeheten anti-inflammatoire stoffen), een doffe huid weer laten stralen en de huid ook nog eens gladder en egaler maken.

En vergeet niet dat regelmatig gebruik van een moisturizer (bij voorkeur in combinatie met onze Volcanic Earth lijn) tekenen van huidveroudering kan vertragen!

Een droge huid kan niet zonder moisturizer.
Als de huid erg droog is, is het soms zelfs nodig om meerder keren per dag een moisturizer op te brengen.

Gebruik Volcanic Earth Moisturiser :
• Breng een kleine hoeveelheid op uw huid en verdeel over uw huid
• Vermijd de ogen
• Gebruik in de ochtend en in de avond na onze Volcanic Earth Facial Cleanser
   en Volcanic Earth Facial Toner
• Gebruik meerdere keren per dag bij een zeer droge huid

Inhoud:
1000ml

Tamanu


Tamanu Olie…

Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen. Voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan en USA die Tamanu Olie (de authentieke Tamanu Olie) in de categorie super-olie plaatsen. Deze olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen.

Natuurlijke antioxidant  & antimicrobiële activiteit.

Tamanu Olie™ wordt geproduceerd van vruchten (noten) van Tamanu bomen. Deze bomen geven de voorkeur aan een vochtige grond, een ziltige grond, veel zon, veel wind. De vruchten (noten) worden met de hand verzameld. Dit geeft de locale bevolking (islands from south pacific) een bron van inkomsten. Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces. Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA. Tamanu Olie™ bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag.
De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid.
Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie™ de huid niet vettig maakt.

Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
Inhoud: • 1 Liter Facial Moisturiser (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex