coconutoil 200ml

Kokosolie - 200ml

Tamanu Coconut
8719324216180
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.

Optie: 50ml pharmaceutische PET

Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld.
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk. En dat weten velen onder ons niet.
Vaak kijken we enkel naar de prijs, het ruikt naar kokos, het oogt naar kokos, het is wit.
Echter er zijn wel degelijk veel verschillen.

Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

Kokosolie heeft van nature antibacteriële / schimmeldodende activiteiten. Het is een uitstekende huid moisturizer, en het kan perfect in het haar doordringen. Volcanic Earth kokosolie ruikt heerlijk, na enkele seconden verdwijnt de geur.

► Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 graden en is daarom in ons klimaat meestal gestold.
Zodra de kokosolie uw huid aanraakt zal het gaan smelten.
U kunt onze olie toepassen als massageolie en deze combineren met bijv. Tamanu Olie voor veel voorkomende huidaandoeningen. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de droge huid. Er bestaat geen kans op nadelige neveneffecten op de huid van kokosolie.
Daarom is het een natuurlijke manier om uitdroging van de huid en schilfering te voorkomen. Het ondersteunt tevens bij het vertragen van rimpels.

Voor Spa en Wellness bieden wij ook kokosolie met de effectieve frangipani olie of andere ingredienten die u graag wilt combineren.
Voor exclusieve producten, vraag dan naar de mogelijkheden in uw Spa, Wellness of Salon.

► Inhoud: 200 ml
► Verpakking: Pharmaceutical Grade PET JAR

Waarom VolcanicEarth - Europe ?
Onze kokosolie is vooral nuttig bij het bestrijden van vrije radicalen, omdat deze niet geraffineerd is en door het zuiveringsproces niet is ontdaan van een van zijn natuurlijke componenten. Conventionele producten voor lichaamsverzorging die zijn gemaakt met geraffineerde plantaardige oliën waarvan alle antioxidanten zijn ontdaan, zijn zeer vatbaar voor het genereren van vrije radicalen, zowel in als buiten het lichaam. Dit is ook de reden waarom je voorzichtig moet zijn met het soort olie dat je op je huid gebruikt, en in je lotions, crèmes en lippenbalsems. Als je een lotion of crème met een geraffineerde olie erin gebruikt, zorg je er in feite voor dat je huid sneller verouderd. De lotion, hoewel het tijdelijke verbetering kan brengen, versnelt juist de veroudering van de huid en  kan zelfs huidkanker bevorderen door de vrije radicalen die gemakkelijk worden gevormd uit de geraffineerde plantaardige olie.

 

Het beste kokosolie voor de huid is de juiste Virgin Coconut Oil koud geperst binnen een paar uur na het kraken van de kokosnoten.
Onze Virgin Coconut Oil bereikt dit via de DME-methode voor de productie van kokosolie. DME staat voor Direct Micro Expelling en onze olie is door onze locals geproduceerd, natuurlijk, en geproduceerd binnen 1 tot 3 uur na opening van de noot. Bijgevolg behoudt het de verschillende geur en smaak van kokosnoten, terwijl de op copra gebaseerde geraffineerde kokosolie helemaal geen smaak of geur heeft vanwege het raffinageproces. In feite, kokosolie die op deze manier wordt gemaakt, zal de "geurstof" vaak kunstmatig worden toegevoegd! Onze Extra Virgin Coconut Oil is niet alleen van nature biologisch, het is ook niet-gehydrogeneerd, rijk aan antioxidanten (die vrije radicalen bestrijden die ervoor zorgen dat we sneller verouderen) en vrij van onzuiverheden.

Verpakking:

Pharmaceutical Grade - Jar

Hoofd ingredient: 100% Kokosolie
Inhoud: 200ml pure Kokosolie
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex