Tamanu Olie in Apotheken - 50ml

Volcanic Earth | PZN13711197
EAN8719324216012 / UPC8719324216012
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

100%, Pure Certified Organic Tamanu Oil 50ml

Tamanu-olie van Volcanic Earth Europa wordt eeuwenlang gebruikt voor nagels, anti-aging, acne en probleem huidverzorging op basis van de verjongingskwaliteiten van de huid van Virgin Coconut Oil en de huidherstellende eigenschappen van Pure Tamanu-olie.

Tamanu-olie, is milieuvriendelijk, veganistisch vriendelijk, en 100% puur gecertificeerde biologische Tamanu-olie, zoals te zien is op de Dr Oz Show. Krijg 100% pure, ongeraffineerde Tamanu-olie rechtstreeks van Volcanic Earth in Europa - Bestel nu!


Koud weer droogt je huid meer uit vanwege de lage luchtvochtigheid, zowel buiten als in huis. Koude, droge lucht zorgt ervoor dat vocht uit je huid verdampt. Dit kan afkomstig zijn van het weer buiten en van de centrale verwarming binnenin.

 

100%, Pure gecertificeerde organische Tamanu-olie

 

Reviews

Na deze lange hete zomer en het dragen van sandalen zo veel de huid op mijn genezingen was heel lelijk en met scheuren en kloven. Een vriend aanbevolen Tamanu Olie en ik was verbaasd door twee dingen ... ..hoe snel kon ik verbetering zien en ten tweede hoe weinig van de Olie die ik nodig had om in de gebieden te werken. De overgang naar de droge en krakende huid is prachtig en voelt al na 5 dagen veel soepeler aan. Heel erg bedankt!
Cheryl S Lancashire

 

Toen ik mijn eerste fles Tamanu-olie kocht, moet ik zeggen dat ik een beetje sceptisch was! Maar zoals ze zeggen, het bewijs van de pudding zit in het eten en ik heb zeker bewijs gezien van de verandering in mijn huid. Ik had een uitdaging met eczeem, die leek op stress, maar wat de oorzaak ook is, Tamanu Oil heeft het opgelost. De bonus is dat ik ook een verbetering in mijn nagels heb opgemerkt, denk ik alleen aan het effect van de olie terwijl ik de olie op de huid van mijn armen heb aangebracht. Nu ben ik begonnen een klein beetje in mijn nagels en rond mijn nagelriemen te wrijven en ze groeien als nooit tevoren. 100% succes voor mij!

Elizabeth D. Lincolnshire

 

Mijn zoon en ik hebben allebei last van Acne. We waren erg sceptisch als een olie is normaal gesproken niet goed voor de huid als je last hebt van acne. Na een paar dagen merk ik al een verschil. Erg blij om contact met je op te nemen. Mijn zoon gebruikt het niet omdat hij de geur niet lekker vindt, maar hij is nog steeds jong en komt rond. Als dan zal ik u informeren.
vriendelijke groeten,
Berry Groover