Tamanu Olie in Apotheken - 100ml

Volcanic Earth | PZN13711205
EAN8719324216029 / UPC8719324216029
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Die Voor haaruitval en voor roos kan Tamanu Olie direct en puur op de hoofdhuid worden ingewreven, voor de schilferige huid van roos, net als voor de huidopbouw van psoriasis, gaan de natuurlijke voordelen van de olie snel aan het werk.

In tegenstelling tot vele langgeleden opvattingen binnen de schoonheids- en cosmetische industrie dat een olie niet goed kan zijn voor de al olieachtige huid en alleen tot meer problemen kan leiden, gaat de lichte Tamanu-olie duidelijk tegen deze overtuigingen in en laat zien dat hij, als er iets is, de uitzondering is op de regel. Het gebruik van Tamanu-olie maakt de vette, acne-bereden huid niet vetter, het effect ervan is eerder het opruimen van de vlekjes en het verminderen van de littekens op de huid die de acne-uitbraken van het verleden hebben achtergelaten, wat bewijst dat het effectiever is voor alle huidtypen dan de op chemische producten gebaseerde producten die worden aangedragen door farmaceutische bedrijven.

Van de verschillende studies die al zijn uitgevoerd naar de voordelen van Tamanu Oil hebben ze aangetoond dat de unieke eigenschappen ervan duidelijk worden aangetoond. Het kan worden gebruikt op het gebied dat wordt aangetast, direct op de huid of als een van de cosmetische producten die zijn gemaakt door Volcanic Earth voor zowel haar- als huidverzorging.

Voor haaruitval en voor roos kan Tamanu Olie direct en puur op de hoofdhuid worden ingewreven, voor de schilferige huid van roos, net als voor de huidopbouw van psoriasis, gaan de natuurlijke voordelen van de olie snel aan het werk. Breng aanvankelijk twee of drie keer per dag aan en wrijf over het hele hoofd, gebruik enkele druppels want het nootachtige aroma kan behoorlijk sterk zijn. Zoveel dingen kunnen worden verbeterd door het gebruik van Tamanu-olie, met inbegrip van ouderdomsvlekken en striae die zo veel overblijven na een groeispurt of zwangerschap.