Tamanu Olie in Apotheken - 1Liter

Volcanic Earth | PZN13711211
EAN8719324216036 / UPC8719324216036
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Hoe wordt Tamanu-olie verkregen?

Op deze website leggen we de nadruk op het verkrijgen van Tamanu-olie van de eilanden in de Stille Zuidzee, maar ook van andere Melanesische landen zoals Hawaï en andere landen met een tropisch klimaat, waaronder Vietnam en Thailand. Twee keer per jaar bloeiend, hangen de ronde vruchten in clusters en worden verzameld door de lokale bewoners, natuurlijk genezen gedurende zes tot acht weken en dan is de pit, of noot, koud geperst en produceert een rijke, groengeel / goudkleurige olie die rijk en luxueus.

€ 0,175/ml

Tamanu-olie is van oudsher effectief voor een aantal huidaandoeningen.

Tamanu-olie is de natuurlijke behandeling die tot op de dag van vandaag door locals als zeer effectief gezien wordt voor acne en acnelittekens, eczeem, psoriasis, schimmelinfecties van de teennagels, striae, ouderdomsvlekken, huiduitslag, algemene littekens, dermatitis tot anti-verouderingsvoordelen en opmerkelijk het is ook geweldig voor de vettige huid. Maar ook bij anusproblemen. Tamanu Oil kan worden gebruikt als een behandeling die in zuivere vorm op de huid kan worden gezet om u de zachte huid te geven die u wenst - vrij van vlekken en zacht om aan te raken. De regeneratieve eigenschappen zijn ook gunstig voor nagels en voor haaruitval, maar ook wanneer u van uzelf vet haar heeft.

Het is het beste om de donkere, bijna zwarte Tamanu-olie te vermijden die elders gekocht kan worden, of zelfs de neon gele olie, deze zijn inferieur, sommige vervuild met drageroliën, verwerkt met een chemisch filtersysteem of niet geperst door de koude persmethode . Sommige oliën zijn bijzonder slecht van kwaliteit. Heet persen is positief destructief voor de voedingsstoffen in de olie, waardoor de krachtige anti-aging en antioxiderende eigenschappen van de authentieke olie afnemen. Een beetje meer betalen voor de echte Tamanu-olie zal zijn waarde zeer snel bewijzen, omdat het de enige is die onmiddellijk zal beginnen met het helpen voorkomen en ondersteunt bij het genezen van acne, psoriasis, bestrijden van de vrije radicalen. Zorg ervoor dat u de originele Tamanu Olie koopt van Volcanic Earth Europe.