Barbers Facial Scrub met Tamanu

Tamanu Volcanic Earth
EAN8719324216524
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Barbers Facial Scrub met echte vulkanische as. Samen met de originele Tamanu-Olie perfect tijdens de scheer routine. Perfect om verstopte poriën te voorkomen, mee-eters te verwijderen en de huid te exfoliëren. Gezonde zachte huid.

Barbers

Deze verfijnde scrub bevat micro-fijne vulkanische as en ondersteunt om verstopte poriën te voorkomen, mee-eters te verwijderen en de huid te exfoliëren. Zorgt ervoor dat de huid goed bevochtigd, zacht en gezond is.
Perfect gebruik voor en na het scheren

Niet alleen is scrubben goed voor de huid, het heeft ook voordelen tijdens de scheerbeurt.
Als u zich dicht bij de scheerbeurt bevindt, raden we aan om uw gezicht een scrubje te geven.
Onze Facial Scrub gebruikt krachtige scrub deeltjes uit de meest actieve vulkaan om dode huidcellen te verwijderen en het haar dichter bij de basis te snijden, haar los te maken dat een schoner scheer resultaat mogelijk maakt, verwijdert effectief vuil en andere onzuiverheden van de huid, herstelt de natuurlijke balans van de huid door de natuurlijke vochtinbrengende crème en speciale ingrediënten, waardoor uw huid extreem zacht en niet geïrriteerd blijft.


Hebben we echt een gezichtsscrub nodig?
Elke 2 weken worden onze huidcellen vernieuwd en is het onmogelijk om ze van je gezicht te schudden door gewoon te lopen of je hoofd af te schudden, dan is JA een gezichtsscrub nodig. De dode cellen kunnen zich ophopen waardoor je gezicht er dof uitziet. Nooit meer over je gezicht schrobben
- Gebruik één keer per week op de gevoelige huid - Gebruik 3 keer per week op een vette huid.

Hoe de gezichtsscrub te gebruiken?
Maak je huid nat met lauw water om de poriën te openen.
Breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen op de huid.
Afspoelen met lauw water.
Extra tip: spoel koel water op uw huid om de poriën te verkleinen, en voorkom dat olie of onzuiverheden terug de poriën ingaan. Dit is ook perfect voor je haar als je je haar onder de douche wast, probeer je haar te schokken met koud water.
Nadat je je huid bespat met water - Dep droog en vervolg met Facial Moisturizer.

Tamanu-Olie

Tamanu-Olie is wel de nummer 1 olie bij huid en haar beschadigingen. De olie wordt niet als beauty olie gemerkt omdat de reuk aards en notig is. Des te meer redenen te weten dat we met een echt natuurlijk product werken. Onze olie is afkomstig van eilanden in Oceanië. De noten van de Tamanu wordt op authentieke wijze verzameld door de locale bevolking, wat weer voor inkomsten zorgt.

Kokosolie

Kokosolie, er wordt zoveel over geschreven dat we ze allen over 1 kam scheren. Zonde want er is wel degelijk verschillen. Wij hanteren enkel het DME proces. "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. Het verschil zul je zien, voelen en ruiken.

Bay West

Bay West Indies Essential. Het is niet verwonderlijk dat Bay West Olie veelal gebruikt wordt in haarproducten. De geur is niet alleen pittig en sexy, maar is tevens ondersteunend bij haaruitval, geïrriteerde hoofdhuid en huidbeschadigingen.

Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
100% Kokos Olie
100% Bay West Indies Essential Oil
100% Volcanic Ash
Inhoud: 100ml Facial Scrub (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Erkend door:

Barbers

Application: Topical application on skin
Ingredients: Purified Water, Cocus Nucifera, Vegetable Glycerine liquid, Calophyllum Inophyllum, Emulsifying Wax Profile, White Clay, Honey, Volcanic Pumice, Potassium Sorbate,
Bay West Indies Essential Oil, Clove Bud Essential Oil, Patchouli Essential Oil
Disclaimer: Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn natuurlijk, het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de effectiviteit van de ingrediënten.