Barbers Facial Mask met Tamanu

Tamanu Barbers
EAN8719324216517
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Barbers Facial Mask met echte vulkanisch as. Gezichtsmaskers vol natuurlijke ingrediënten die niet alleen voor een stralende huid zorgen. Ons concept kleimasker stamt uit Egypte - de tijd van de oude Egyptenaren.

Barbers

Klei is een eeuwenoud ingrediënt uit de natuur en nog altijd een ondergeschoven huidverzorgingsroutine in kleibaden oftewel modderbaden. De eeuwenoude traditie gebruikte kleibaden om wonden te genezen. Klei zorgt ervoor dat de huid in balans raakt, klei is in staat om verkeerde bacteriën te doden maar ook schimmels. Uiteraard neemt klei overtollig talg op en zorgt dat de poriën niet verstopt raken. Door de speciale combinatie Tamanu Olie is de werking nog intensiever zodat het antibacteriële werking heeft alsmede het verwijderen van dode huidcellen en meer. Onze klei is samengesteld uit vulkanische as en perfect bij een vettige huid alsmede een huid met acne. Zorg er wel voor dat de gezichtsmasker niet uitdroogt.

Barbers Facial Mask is meer dan een masker dat overtollige olie verwijdert, vuil verwijdert, mee-eters voorkomt, uw huid hydrateert, dode huidcellen verwijdert, onzuiverheden verwijdert.
• Stressvermindering
Hoe ? Omdat je ongeveer 15 minuten moet wachten om uw huid door een krachtig ontgiftingsproces te leiden. Dit brengt je in een ontspannende modus, omdat je moet wachten voordat je in een ontspannende modus komt.
• Stimuleert de bloedsomloop
Er zijn enkele veel voorkomende tekenen van veroudering - donkere kringen onder de ogen, ongelijke huidtinten, zijn gerelateerd aan een slechte bloedcirculatie. Barbers Facial Mask stimuleert de bloedvaten waardoor uw huid een verfrissende uitstraling krijgt.
• Verbetert de resultaten van uw huid dag routine.
Het gebruik van ons gezichtsmasker verbetert de hele routine van de huid.
Daarom is het noodzakelijk om de complete huidverzorgingsproducten te gebruiken voor betere resultaten op korte en lange termijn.


Aanbrengen van de barbers facial mask
Zorg ervoor dat je de meest vette delen van je gezicht goed bedekt worden met de mask,
velen van ons onder ons hebben bepaalde delen van de huid vettig, bijvoorbeeld voorhoofd en/of neus. Barbers Facial Mask kan één keer per week worden gebruikt, laat het masker niet uitdrogen.
Spoel af met lauw water, dep ze droog en vervolg met Barbers Facial Moisturizer.

Tamanu-Olie

Tamanu Olie is niet alleen een belangrijk onderdeel in bepaalde culturen. Het is de nummer 1 olie bij huidbeschadigingen. De olie is toevallig ontdekt doordat er olie uit de noten sijpelde. De olie werd op de huid gesmeerd om een ieder te beschermen tegen de zon. De olie wordt tot op de dag toegepast bij allerlei huidaandoeningen. Tamanu-olie ondersteunt bij de groei van nieuwe huid en laat de huid gladder en zachter aanvoelen. Het kalmeert, herstelt en vermindert roodheid, littekens, striae, irritatie, jeuk, droogheid en schilfering. Het ondersteunt bij ouderdomsvlekken, striae, cellulitis en droogheid.

Kokosolie

Helaas wordt kokosolie vaak negatief belicht. Omdat de kokosolie vaak relatief goedkoop aangeboden wordt en daardoor meestal ook bewerkt. De kleur wordt verkregen door chemische behandelingen. Het proces is kostbaar en om het te versnellen wordt wel eens de schil meegenomen. Dit gaat ten koste van de stoffen die de natuurlijke olie juist zo bijzonder maakt. Het verschil van DME geproduceerde olie is er zeker. De geur, natuurlijke kleur en het effect op lange termijn maakt het verschil.

Bay West

Bay West Indies Essential Oil werd al sinds 1900 toegepast in haarproducten. Dit deden ze omdat ze erachter kwamen dat de olie een kalmerend effect had op de hoofdhuid. Na het scheren een aftershave opbrengen is vaak afwachten of het gaat prikken. Met onze producten kunt u zelfs na het scheren zonder problemen de producten op uw huid brengen. De irritatie zal verdwijnen en uw huid zal herstellen omdat het ondersteund bij huidaandoeningen.

Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
100% Kokos Olie
100% Bay West Indies Essential Oil
100% Volcanic Ash
Inhoud: 100ml Facial Mask (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Erkend door:

Barbers

Application: Topical application on skin 
Ingredients: Purified Water, Cocus Nucifera, Glycerine, Calophyllum Inophyllum, Emulsifying Wax Profile (NF), White Clay, Green Clay, Corn Starch,
Bay West Indies Essential Oil, Clove Bud Essential Oil, Patchouli Essential Oil
Disclaimer: Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn 100% natuurlijk, het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de effectiviteit van de ingrediënten.