Barbers Facial Moisturiser met Tamanu

Tamanu Volcanic Earth
EAN8719324216555
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Barbers Facial Moisturiser bevat de originele Tamanu-olie en is de laatste stap in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, naast de aftershave-splash. Voorkomt een droge huid en kan meerdere keren per dag worden gebruikt als uw huid extreem droog is. Speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij schadelijke uv stralen van de zon.

Barbers

Barbers Facial Moisturizer is de laatste stap in een goede verzorging van uw huid. Voorkomt en behandeld de droge huid, beschermt de gevoelige huid, verbeterd de huidskleur, textuur en geeft uw huid een gezond, gladde uitziende huid.
Perfect na het scheren.
Barbers Facial Moisturizer is speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij schade door de zon.

Een goede Dagcrème zou de huid moeten kalmeren en hydrateren. U wilt uw huid gehydrateerd en soepel houden.
Als u in een kantoor met airconditioning werkt of buiten in de kou of wind, zal dit uw huid sneller uitdrogen.
Facial Moisturiser maakt de huid veerkrachtiger ondersteunt bij het voorkomen van huidschade veroorzaakt door wind en koud weer.
Als u buiten in de zon werkt, raden we aan een moisturizer met SPF te gebruiken.
Sterker nog, een studie uitgevoerd in Nambour, Qld, Australië in 2013, vond dat het dagelijkse gebruik van een SPF het verouderingsproces met 24 procent vertraagde met het gebruik van een SPF!
Veroudering is een proces dat zich in de loop van de tijd voordoet en de tekenen van veroudering kunnen in verschillende stadia duidelijker naar voren komen naarmate u ouder wordt. Het geheim om er jonger uit te zien dan je leeftijd is om elke dag een hoogwaardige moisturizer te gebruiken in combinatie met de complete huidverzorgingsroutine voor het gezicht.
Onze Barbers huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om de huid te reinigen, scheren, behandelen en beschermen
Huidgenezing, anti-aging - onze gezichtsverzorgingsproducten zijn puur en natuurlijk.

Het draait allemaal om het vinden van de perfecte balans en onze Barbers Huidverzorgingslijn met Tamanu-Olie levert resultaten op, ongeacht uw huidtype.

Of u nu een droge, vette of zeer gevoelige huid hebt, met ons Reinigings- en Schaafschuim, Aftershave Splash, Met onze volledige huidverzoringslijn - is het makkelijker om uw huid in een natuurlijke gezonde staat te houden.

Tamanu-Olie


Tamanu-olie wordt medicinaal van oudsher toegepast bij de ondersteuning van acne, dermatitis, eczeem, psoriasis, littekens, zweren, jeuk, schilferige huid, lichaamsgeur, schimmelinfecties, huiduitslag, zweren, zonnebrand, ischias, rosacea, zweetvoeten, fissuren, winterhanden, reuma, gordelroos, voetschimmel, schaafwonden, snijwonden, zweren, steenpuisten, insectenbeten en-steken, ernstige brandwonden, neuralgie, jicht en dermatofytose van de baard of de hoofdhuid te kalmeren. Het is ideaal voor gebruik in massage oliën die bedoeld zijn om verschillende soorten pijn aan te pakken.

Kokos Olie

Kokosolie is een tropische olie, die wordt verkregen door persen of extractie van kopra, het gedroogde witte vruchtvlees van de vrucht van de kokospalm (Cocos nucifera), de kokosnoot. Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 °C en is daarom in ons klimaat meestal gestold. In tropische gebieden heeft het meestal een vloeibare consistentie. Zuivere kokosolie is kleurloos of in vaste vorm wit.

Bay West

Het belangrijkste bestanddeel van de olie is eugenol, dat ook voorkomt in het kruidnagel. Daarnaast bevat het Estragol en Chavicol. Bay Olie werd rond 1900 al toegepast de hoofdhuid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de olie geschikt is voor huid, hoofdhuid en haar.

Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
100% Kokos Olie
100% Bay West Indies Essential Oil
Inhoud: 100ml Facial Moisturiser (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Erkend door:

Barbers

Application: Topical application on skin 
Ingredients: Purified Water, Cocus Nucifera, Olive Oil, Em Non-Nano Zinc Oxide, Glycerine, Emulsifying Wax Profile (nf), Calophyllum Inophyllum, Vitamine E,
Bay West Indies Essential Oil, Clove Bud Essential Oil, Patchouli Essential Oil
Disclaimer: Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn natuurlijk, het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de effectiviteit van de ingrediënten.