Lavendel

Lavendel, Essential Olie (15ml)

Tamanu & Oils
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Dit is onze meest populaire kwaliteit Lavendel. D
e prachtige Lavendel plant produceert helder blauwe Lavendel bloemen, gekweekt in de zuidelijke regio's van Frankrijk.
Franse stoomgedistilleerde Angustifolia Lavendel heeft een sterker aroma dan dat van zijn mediterrane buren en wordt gebruikt in een grote verscheidenheid van producten,
voornamelijk om te parfumeren, of het nu een kaars, lotion of zeep is.
Lavendel in het bijzonder is goed tegen stress en hoofdpijn omdat het aroma rustgevend is.
Niet te vergeten huid en haar.

cosmetic formulations

Lavendel olie kan goed zijn voor de haargroei.
Lavendelolie staat erom bekend de haargroei te stimuleren, roos te bestrijden en een jeukende hoofdhuid te verzachten.
De antibacteriële eigenschappen maken het ook een goed middel tegen acne.

Zoals met alle aromatherapie-oliën, adviseren wij lavendelolie niet direct op de huid te gebruiken, zonder een gekwalificeerde aromatherapeut te raadplegen.

Eenmaal gemengd met een draagolie, kan de essentiële olie van lavendel in uw huid worden gemasseerd of aan uw bad worden toegevoegd.


Lavendelolie wordt al lang gebruikt als parfum, voor aromatherapie, en voor huidtoepassingen
Lavendelolie wordt gebruikt in massagetherapie als een manier om ontspanning op te wekken door direct contact met de huid.


Zoals met alle aromatherapie-oliën, adviseren wij lavendelolie niet direct op de huid te gebruiken, zonder een gekwalificeerde aromatherapeut te raadplegen.


 ► Gebruik etherische oliën nooit puur op de huid zonder deskundig advies.
Let op bij een gevoelige, allergische huid: verdun een druppel en breng het mengsel aan op de binnenzijde van de elleboogplooi.
Etherische oliën kunnen op de huid aangebracht worden na verdunning in een basisolie, gedestileerd water of een neutrale crème.
Vermijd contact met ogen en slijmvliezen, Gebruik etherische oliën nooit puur op de huid zonder deskundig advies.
Vermijd het gebruik bij baby's.
Niet voor inwendig gebruik.
De hoeveelheid is afhankelijk waarvoor men het gebruikt of vermengt.
Enkele druppels volstaat.
Name:

Lavender, Essential Oil

Inci: Lavandula Angustifolia Flower Oil
Color: Pale Yellow, Yellowisch
Origin: France
Function: A delicate yet sharp aroma. Used in a wide variety of cosmetic formulations, predominantly to fragrance the formulation.
Storage: Store in cool dry place away from heat and sunlight