Tamanu Olie voor Dieren - 50ml

Tamanu Oil
8719324216012
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Inderdaad Tamanu-Olie voor dieren - niet inwendig gebruiken enkel op de huid en haren. 

Een van onze doelen zijn de dieren. Daarom investeren wij terug. Bij elk verkochte flesje Tamanu Olie geven wij een bedrag aan Stichting Dierenlot.
Welk bedrag dit is wordt getoond op de Stichting Dierenlot website:
https://www.dier.nu/help-dieren-in-nood/ondernemers-en-dierenlot/ondernemers-dierenlot/

Tamanu Olie™ bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-Olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. De authentieke Tamanu-Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie™ de huid niet vettig.

Tamanu Olie™ voor Dieren

Jeuk achter de oren, borst, buik, poten kan een soort allergie zijn
bij honden en katten waardoor een wond, ontsteking of vlooien allergie snel kan ontstaan.

Tamanu Olie™

kan door zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen bijdragen aan herstel.
De voordelen van deze 100% natuurlijke Tamanu Olie™ zijn eindeloos.

Pure Tamanu-Olie™ bevat polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend en hebben een anti carcinogene werking.
Tamanu-Olie™ is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is. Terwijl Tamanu-Olie bij dieren werkt hebben honden en katten een sterke neiging om hun wonden likken. Dit is een natuurlijk proces om hun vacht schoon te maken. Het probleem bij het opstrijken van Tamanu-Olie™ is dat Tamanu-Olie™ niet eetbaar is. Ons advies is dan ook om een kleine hoeveelheid aan te brengen enkel op het getroffen gebied Als het om huidverzorging gaat zijn mensen en dieren niet zo verschillend. Echter, honden en paarden hebben de neiging iets meer vatbaar voor verwondingen te zijn! Honden krijgen eerder schrammen als ze met andere honden spelen of vechten of in het bos rennen. Tamanu-Olie en Paarden. Paarden zijn van nature vluchtdieren: als er gevaar dreigt, slaan ze op de vlucht. Dit instinctieve vluchtgedrag is gevaarlijk bij onze manier van huisvesting in stallen en afgerasterde weilanden en een ongeluk zit in een ‘klein’ hoekje. Daarbij gebruiken wij paarden in allerlei omstandigheden, waarbij ongelukken kunnen gebeuren en verwondingen kunnen ontstaan. Er wordt gezegd dat 80% van de paarden ergens in z’n leven minimaal één serieuze wond oploopt waar een dierenarts bij moet komen. Waarom is een wond bij een paard vaak een probleem? Paarden hebben lange benen waar veel belangrijke structuren (gewrichten, pezen, zenuwen) direct onder de huid liggen. Deze structuren kunnen gemakkelijk beschadigen als er een wond ontstaat. Daarom zijn wonden aan de benen meestal gevaarlijker dan wonden aan de romp. Een ander probleem is dat paarden relatief slecht genezen: het paard is de slechtst genezende diersoort op aarde, samen met de mens! Paarden wonden genezen traag, en krijgen vaak complicaties zoals een wondinfectie, wild vlees, afwijkende littekens etc. Pure Tamanu-Olie™ bevat polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend en hebben een anti carcinogene werking. Tamanu-Olie™ is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is. Terwijl Tamanu-Olie bij dieren werkt hebben honden en katten een sterke neiging om hun wonden likken. Dit is een natuurlijk proces om hun vacht schoon te maken. Het probleem bij het opstrijken van Tamanu-Olie™ is dat Tamanu-Olie™ niet eetbaar is. Ons advies is dan ook om een kleine hoeveelheid aan te brengen enkel op het getroffen gebied.
Dierenlot

Dierenlot

In actie voor dierenlot

DierenLot helpt

Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.
Mocht u een dier verzorgen,  dan zult u dit wellicht herkennen. We vertellen verhalen aan onze dieren en soms lijken ze ons volledig te begrijpen. Dieren hebben een taal zoals mensen. Alleen dieren "praten" niet en we begrijpen meestal niet wat ze ons willen vertellen. Dierentaal is vooral lichaamstaal die we moeten ontcijferen.
Honden communiceren onder andere met geluiden. Heldere tonen zijn vaak speels en vriendelijk, terwijl de lage tonen bedreigend zijn. De interpretatie hangt af van het ras en de extra lichaamstaal.
Paarden hebben vaak last van vliegen. Op warme dagen zijn insecten, zoals vliegen en dazen, erg actief. Een vliegendeken is een van de middelen, maar ook Tamanu-Olie is minder gelieft bij insecten.

Gerelateerde Producten