Tamanu Olie voor Dieren - 1liter

Tamanu Oil
8719324216036
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Inderdaad Tamanu Olie voor dieren - vraag naar de mogelijkheden en toepassingen.

Elke aankoop van onze producten helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.
Daarnaast wordt bij elk verkochte flesje Tamanu Olie 15ml een bedrag aan Stichting Dierenlot overgemaakt.
Welk bedrag dit is wordt getoond op de Stichting Dierenlot website: https://www.dier.nu/help-dieren-in-nood/ondernemers-en-dierenlot/ondernemers-dierenlot/

► Wat is Tamanu Olie™ ? "Of"
► Wat doet Tamanu Olie™ voor de huid van mij of mijn dier ?

Tamanu Olie™ geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar.
Deze olie is eeuwig gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.
1 druppel Tamanu Olie™ volstaat voor dagelijkse verzorging.

Wat is Tamanu Olie ? Tamanu Olie is een meer dan een beauty olie.

Tamanu Olie™ wordt van oudsher al gebruikt voor acne littekens, de behandeling van psoriasis, eczeem, beschadigde huid, beschadigd haar, de olie wordt gebruikt als bestanddeel in anti-aging cosmetica producten, de olie wordt ook gebruikt voor zonnebrand, kleine wonden en meer. De voordelen zijn eindeloos.

Tamanu Olie™ bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie™ de huid niet vettig.

Tamanu Olie™ voor Dieren

Vlooien allergie is de meest voorkomende huidaandoening bij huisdieren. Het veroorzaakt zeer ernstige jeuk klachten over het gehele lichaam. Uw huisdier hoeft zeker niet helemaal onder de vlooien te zitten om deze allergische reactie te vertonen, enkele vlooien zijn al voldoende om deze symptomen te vertonen.

Wanneer een vlo bloed gaat zuigen, brengt de vlo stoffen in de huid van uw huisdier waardoor het bloed tijdelijk onstolbaar wordt. Deze anti-stollende stoffen kunnen overgevoeligheidsreacties, ofwel allergische reacties, veroorzaken bij uw huisdier, die leiden tot zeer heftige en langdurige jeuk. Deze allergie kan zich bij ieder huisdier ontwikkelen.

Tamanu Olie™
Pure Tamanu Olie5 dient in het algemeen ten minste 3 maal per dag worden toegepast 4-5 dagen. Na een paar dagen, het proces herhalen, indien nodig.

Tamanu Olie™ word gebruikt bij beschadigde huid, droge huid, littekens,en meer.

De olie is ook rijk aan olie- en linoleen vetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten.

Van oudsher wordt de originele Tamanu Olie al toegepast bij o.a. :
• Uitslag
• Droge, schrale huid
• Spieren
• Littekens
• Beschadigde huid
• Beschadigd haar
• UV Bescherming
• Muggenbult
• Wondjes
• Eczeem
• Luieruitslag

• En onze dieren:
Dieren kunnen net als mensen lijden aan reuma, wonden, littekens,
getrokken spieren, verstuiking of algehele ontstekingen,
Tamanu Olie™ aanbrengen kan bijdragen tot verlichting van de klachten.

Verpakking: 
Farmaceutische PET-fles R18.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Animal

Tamanu Olie voor Dieren…

Als het om huidverzorging gaat zijn mensen en dieren niet zo verschillend.
Echter, honden en paarden hebben de neiging iets meer vatbaar voor verwondingen te zijn! Honden krijgen eerder schrammen als ze met andere honden spelen of vechten of in het bos rennen.
Tamanu Olie en Paarden.
Paarden zijn van nature vluchtdieren: als er gevaar dreigt, slaan ze op de vlucht. Dit instinctieve vluchtgedrag is gevaarlijk bij onze manier van huisvesting in stallen en afgerasterde weilanden en een ongeluk zit in een ‘klein’ hoekje. Daarbij gebruiken wij paarden in allerlei omstandigheden, waarbij ongelukken kunnen gebeuren en verwondingen kunnen ontstaan. Er wordt gezegd dat 80% van de paarden ergens in z’n leven minimaal één serieuze wond oploopt waar een dierenarts bij moet komen.

Waarom is een wond bij een paard vaak een probleem?
Paarden hebben lange benen waar veel belangrijke structuren (gewrichten, pezen, zenuwen) direct onder de huid liggen. Deze structuren kunnen gemakkelijk beschadigen als er een wond ontstaat. Daarom zijn wonden aan de benen meestal gevaarlijker dan wonden aan de romp.
Een ander probleem is dat paarden relatief slecht genezen: het paard is de slechtst genezende diersoort op aarde, samen met de mens! Paarden wonden genezen traag, en krijgen vaak complicaties zoals een wondinfectie, wild vlees, afwijkende littekens etc.

Pure Tamanu Olie™ bevat polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend
en hebben een anti carcinogene werking. Tamanu Olie™ is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is.

Terwijl Tamanu Olie bij dieren werkt hebben honden en katten een sterke neiging om hun wonden likken. Dit is een natuurlijk proces om hun vacht schoon te maken. Het probleem bij het opstrijken van Tamanu Olie™ is dat Tamanu Olie™ niet eetbaar is.
Ons advies is dan ook om een kleine hoeveelheid aan te brengen enkel op het getroffen gebied.

Gerelateerde Producten