Ontstekingsremmende Tamanu-Olie 50ml

Tamanu & Oils
8719324216012
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Tamanu-Olie nu ook te koop bij: bol.com
Wij werken met basisingrediënten welke afkomstig zijn van zeer bijzondere eilanden uit Oceanië. De basisingrediënten zijn van oudsher bewezen effectief. Vulkaanas, niet zomaar vulkanische as dit as wordt door een speciaal team verzameld. Op dit eiland is landrecht nog actief. De locatie is adembenemend en niet toegankelijk voor een ieder in verband met de gevaren. Vulkanische as is afkomstig uit de mond van de vulkaan. Tamanu-Olie is in pure vorm het meest effectief echter is het proces en het soort Tamanu cruciaal. Een paar druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging van de huid, vergeet de hoofdhuid niet, of andere delen van de lichaam. Ook op de meest intieme delen is Tamanu-Olie zeer geschikt. Een ieder heeft wel eens problemen na toilet gebruik, de huid rondom de anus is zeer dun en kan eenvoudig beschadigd worden. Tamanu-Olie kan gecombineerd worden met kokosolie en als massage olie toegepast worden. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van deze oliesoorten. Wij stimuleren beauty instituten, wellnessoorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dierverzorgingsinstituten, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen. Vraag naar de mogelijkheden. Tamanu-Olie™ is uitermate geschikt om de wat lichtere huid problemen mee te behandelen en de gevoeligere huid te onderhouden. Tamanu-Olie™ helpt ook bij eczeem, acne, psoriasis, jeuk, luieruitslag, scheren, vervagen pigmentvlekken. ► Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en huidtype

The original Tamanu Oil

 Indien u last heeft van ontstekingen, zijn er ook natuurlijke middelen om uw huid problemen te verminderen.
Tamanu-Olie™ is nog altijd een geheim uit de natuur.

De olie wordt traditioneel ook gebruikt bij pijnlijke gewrichten en voor het verzachten van een droge huid en zonnebrand.

De olie is ook rijk aan olie- en linoleen vetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten.

Toepassing van oudsher o.a. :
• Uitslag
• Droge, schrale huid
• Galbulten
• Spieren
• Irritatie bij de Anus
• Littekens
• Beschadigde huid
• Beschadigd haar
• UV Bescherming
• Muggenbult
• Wondjes
• Eczeem
• Luieruitslag

Tamanu-Olie en Dieren
Dieren kunnen net als mensen lijden aan reuma, wonden, littekens, getrokken spieren, verstuiking of algehele ontstekingen.
Dieren neigen iets meer vatbaar te zijn voor letsel, of het ontwikkelen van huidirritatie.
Tamanu Olie™ kan door zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen bijdragen aan herstel.
Jeuk achter de oren, borst, buik, poten kan een soort allergie zijn bij honden en katten waardoor een wond, ontsteking, allergie snel kan ontstaan.

Verpakking:
Farmaceutische PET-fles, ROPP28 met druppelaar.

De huidverzorging voordelen van Tamanu-Olie™ mag niet worden onderschat. Wij krijgen vaak de vraag:

► Wat is Tamanu-Olie™ ? "Of"

► Wat doet Tamanu-Olie™ voor de huid van mij of mijn dier ?

' De voordelen zijn eindeloos.

Tamanu-Olie™ geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar. Deze olie is eeuwig gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer. 1 druppel Tamanu-Olie™ volstaat voor dagelijkse verzorging.

Wat is Tamanu-Olie ? Tamanu-Olie is een meer dan een beauty olie. Duizenden jaren geleden vonden de oorspronkelijke bewoners van de Pacific dichtbij de oceaan een boom met noten. Zij ontdekten al snel dat de noten uit de boom een speciale olie bevatte die ze gebruikten om hun huid te beschermen tegen de hete zon, vochtigheid, zeewind, maar ook bij kleine wondjes. Het herstel is ongekend. Er is een zeer kleine voorraad Tamanu-Olie in de wereld doordat het slechts op zo'n klein gebied verkregen kan worden. Er is maar liefst 100 kilogram(de volledige oogst van 1 boom per jaar) Tamanu fruit nodig om slechts 5 kilogram Tamanu-Olie™ te maken. Tamanu-Olie™ is de meest effectieve, huid herstellende olie welke de natuur ons biedt voor uitwendig gebruik. Tamanu-Olie wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van Tamanu bomen. De olie is 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en 0% kunstmatige toevoegingen.
Tamanu-Olie™ is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is. Tamanu-Olie™ maakt de huid NIET vettig. Het maakt de huid droger en is effectief op littekens en wondjes. Pure Tamanu-Olie™ bevat polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend en hebben een anticarcinogene werking. Tamanu-Olie™ wordt van oudsher al gebruikt voor acne littekens, de behandeling van psoriasis, eczeem, beschadigde huid, beschadigd haar, de olie wordt gebruikt als bestanddeel in anti-aging cosmetica producten, de olie wordt ook gebruikt voor zonnebrand, kleine wonden en meer.
INCI Name: Calophyllum Inophyllum Seed oil
Verpakking:

Pharmaceutical Grade - met druppelaar

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
Inhoud: 50ml pure Tamanu Olie
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Informatie: •  De olie kan massiever worden bij temperaturen lager dan 21 graden Celsius.
  [Tip: het flesje even onder lauw water houden]
• Test altijd eerst een klein stukje van de huid en wacht minimaal 24 uur
Disclaimer: Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn natuurlijk, het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de effectiviteit van de ingrediënten.