Ontstekingsremmende Tamanu-Olie 100ml

Tamanu & Oils
8719324216029
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Tamanu&Oils- de Originele Tamanu-Olie nu ook te koop bij bol.com 

Huidirritaties en huiduitslag gaan hand in hand. Hoewel allerlei voedings- en omgevingsfactoren voor veel mensen huidproblemen kunnen veroorzaken, is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de behandeling vaak de medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn en worden gepromoot als remedies om het probleem op te lossen. Helaas komen ze meestal met mogelijke bijwerkingen die uw bestaande huidaandoening kunnen verergeren. Zelfs veel huidverzorgingsproducten die tegenwoordig op de markt zijn, zijn risicovolle business. Tamanu-Olie™ wordt door ons geleverd aan onder andere de cosmetische, dermatologische, Esthetische klinieken, Salons, Wellness industrie, dierenklinieken, apotheken. Hetgeen dit ingrediënt zo bijzonder maakt is de natuurlijke antioxidant, ontstekingsremmende stoffen en haar authenticiteit. Onze Tamanu-Olie™ is 100% puur, onverdund en koudgeperst. Op geen enkele wijze wordt ons product aangelengd. All onze basisingrediënten zijn afkomstig van eilanden uit Oceanië waar wij ons eigen lab instituut opgezet hebben om mooie ingrediënten uit de natuur te onderzoeken en uit te vinden wat de effecten zijn op onze huid. De basisingrediënten zijn van oudsher bewezen effectief. VolcanicEarth vulkanische as, niet zomaar vulkanische as dit as wordt door een speciaal team verzameld. Op dit eiland is landrecht nog actief. De locatie is adembenemend en niet toegankelijk voor een ieder in verband met de gevaren. Vulkanische as is afkomstig uit de mond van de vulkaan. Dan Tamanu&Oils Tamanu-Olie, in pure vorm het meest effectief echter is het proces en het soort Tamanu cruciaal. Dat is een van de redenen waarom de originele Tamanu-Olie hoog aangeprezen staat en relatief duurder is. Een paar druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging van de huid, vergeet de hoofdhuid niet, of andere delen van de lichaam. Ook op de meest intieme delen is Tamanu olie zeer geschikt. Een ieder heeft wel eens problemen na toilet gebruik, de huid rondom de anus is zeer dun en kan eenvoudig beschadigd worden. Tamanu-Olie kan eenvoudig gecombineerd worden met kokosolie en als massage olie toegepast worden. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van pure Tamanu&Oils Tamanu-Olie, KokosOlie, Vulkanische As. Daarom stimuleren wij beauty instituten, wellnessoorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dierverzorging, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen. Dit stimuleren wij. Vraag naar de mogelijkheden.

Tamanu-Olie™ is een 100% natuurlijke olie met een tal van bestanddelen om de huid optimaal te verzorgen. De olie heeft een gunstige invloed op de stevigheid, de elasticiteit en de gladheid van de huid en helpt rimpels verminderen.

Tamanu-Olie™ heeft een brede toepasbaarheid bij o.a. acne, psoriasis en littekens. Tamanu heeft een ontstekingsremmende werking zonder uit te drogen, omdat de vetzuren in de olie de huid hydraterend en verzachten.
Geschikt voor mannen en vrouwen met diverse huidtypen

The original Tamanu Oil

Tamanu-Olie kan gebruikt worden voor o.a. dit werd van oudsher door lokale mensen in oceanië gedaan.
• brand- en snijwonden
• kleine bultjes
• blauwe plekken

Tamanu-Olie is 100% natuurlijk en gegarandeerd parabenenvrij.
Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.
Tamanu-Olie™ is goed voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu-Olie™ vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.

De olie is ook rijk aan olie- en linoleen vetzuren, die de huid bevochtigen en verzachten.

Toepassing o.a. :
• Uitslag
• Droge, schrale huid
• Spieren
• Littekens
• Beschadigde huid
• Beschadigd haar
• UV Bescherming
• Muggenbult
• Wondjes
• Eczeem
• Luieruitslag

Tamanu-Olie en Dieren
We staan er niet altijd direct bij stil, Dieren kunnen net als mensen lijden aan reuma, wonden, littekens, getrokken spieren, verstuiking of algehele ontstekingen.
Dieren neigen iets meer vatbaar te zijn voor letsel, of het ontwikkelen van huidirritatie.
Tamanu-Olie™ kan door zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen bijdragen aan herstel.
Jeuk achter de oren, borst, buik, poten kan een soort allergie zijn bij honden en katten waardoor een wond, ontsteking, allergie snel kan ontstaan.


Verpakking:

Farmaceutische PET-fles, ROPP28 met druppelaar.
 

Tamanu-Olie wordt steeds bekender. Huidspecialisten praten over de opmerkelijke kenmerken en wetenschappelijke gegevens. Het is zo zacht dat het twee of drie keer per dag op de huid kan worden gebruikt voor merkbare en snelle resultaten.

Tamanu-Olie is opgenomen in een reeks organische huidverzorgingsproducten waarbij Tamanu-Olie de hoofdrol speelt.
Tamanu-olie met een gezichtscrème, oogcrème en nachtcrème, maar ook in shampoo. Deze kunnen wij vanaf heden ook leveren met de authentieke Tamanu-Olie


INCI Name: Calophyllum Inophyllum Seed oil
Verpakking:

Pharmaceutical Grade - met druppelaar

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
Inhoud: 100ml pure Tamanu Olie
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Informatie: •  De olie kan massiever worden bij temperaturen lager dan 21 graden Celsius.
  [Tip: het flesje even onder lauw water houden]
• Test altijd eerst een klein stukje van de huid en wacht minimaal 24 uur
Disclaimer: Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn natuurlijk, het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de effectiviteit van de ingrediënten.