Handgemaakte Zeep met Tamanu Olie - Gezicht

Volcanic Earth
EAN8719324216166
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een 100% biologische kokosolie zeep met 100% pure Tamanu Olie™. Hand-Made, Fair-Trade !
Tamanu Olie™, Volcanic Asch, Coconut Oil!
Een gezonde vlekvrije huid begint met een goede kwaliteit zeep. Onze handgemaakte zeep voor uw gezicht is ontwikkeld voor een diepe reiniging zonder gebruik gemaakt te hebben van agressieve chemicaliën.

Inhoud: 100 gram

Volcanic Earth Europe - Handgemaakte zeep met de Originele Tamanu Olie nu ook te koop bij
bol.com

Handmade

Kokosolie ? KokosolieWat doet kokosolie voor huid en haar:
Hoogwaardige Kokosolie is ideaal voor de huid, alsmede voor het haar. Het is een effectieve moisturizer voor alle huidtypes, vooral droge en schilferige huid.
De meeste zeep met kokosolie op de markt van vandaag bevat chemische additieven en oplosmiddelen welke gebruikt zijn in het raffinageproces, hierdoor worden de nodige antioxidant in pure 100% kokosolie vernietigd.

Antieke zeep gemaakt op basis van Olijfolie met toevoeging pure Tamanu Olie™, Vulkanische As.
Het proces: Olijfolie wordt verwarmd en vermengd met opgeloste as tot de olie volledig is opgelost. Na zuivering vindt er een toevoeging plaats van de unieke ingrediënten Tamanu Olie™, Vulkanische As.


VolcanicEarth pure Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestandsdelen actief en wordt de gehele noot verwerkt. Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof.
Zodra pure Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. VolcanicEarth pure Kokos Olie maakt de huid niet vettig.
Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Goed voor huid, haar en het innerlijke. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.

Wij zijn meer dan gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor iedereen!
Natuurlijke handgemaakte zeep in de vorm van Coconut Oil Soaps, evenals Coconut Oil body scrubs gemaakt van Virgin Coconut Oil. De natuurlijke zepen van Vulkanische Aarde zijn gemaakt volgens dit eeuwenoude recept, maar dierlijk vet is vervangen door onze prachtige maagdelijke kokosolie, Nagai-olie, de huidherstellende Tamanu-olie en olijfolie. Zeep maken (aangeduid als "verzeping) vindt plaats wanneer bijtende soda, die is opgelost in water, werkt op vetten in de olie. Vanwege de combinaties van onze hoge kwaliteit virgin kokosolie, zijn de resulterende zepen vol met glycerine ( met normale zepen wordt de glycerine eruit gehaald om glycerine te maken.) Dit hoge glycerinegehalte maakt onze zepen zachter, schoner, romiger, zachter en super vochtinbrengend voor de huid.

 

Bescherm de huid tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals schadelijke stoffen, bacteriën en virussen. Zodra de balans in de huid wordt verstoord kunnen er problemen optreden zoals irritaties en allergische reacties. Door de bijzondere samenstelling zijn Volcanic Earth producten
geschikt voor alle huidtypes: de normale, droge,  vette en gecombineerde huid.

Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en
getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Zelf uniek producten ontwikkelen met Volcanic Earth ingrediënten ?
Dat ondersteunen wij !

Gerelateerde Producten