Gezichtsmasker met Vulkanische as

Tamanu - Facial Skin Care
EAN8719324216050
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Dit crèmekleurige, zuiverende gezichtsmasker bevat natuurlijke vulkanische as en speciaal samengestelde ingrediënten waaronder Tamanu Olie™ voor een intense huidverzorging om o.a. het teveel aan talg op te nemen, terwijl de huid diepgaand gereinigd wordt. Elk VolcanicEarth ingrediënt is afzonderlijk getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties. in enkele gevallen kan het overgevoeligheid veroorzaken bij mensen met een allergie voor Calophyllum inophyllum. - test altijd eerst een klein stukje van de huid en wacht minimaal 24 uur
VolcanicEarth producten zijn uiteraard vrij van:  Alcohol, Parabenen, Parfum, kunstmatige toevoegingen, siliconen, CAPB (Cocamidopropyl betaïne).
- Inhoud: 60 ml
► Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en huidtype

Volcanic Earth Europe - Facial Clay Mask (gezichtsmasker) nu ook te koop bij
bol.com

Merk: Volcanic-Earth™Dit zuiverende gezichtsmasker bevat natuurlijke vulkanische klei en speciaal samengestelde ingrediënten waaronder Tamanu Olie™, Kokosolie, voor een intense huidverzorging om o.a. het teveel aan talg op te nemen, terwijl de huid diepgaand gereinigd wordt.

Klei is een eeuwenoud ingrediënt uit de natuur en nog altijd een ondergeschoven huidverzorgingsroutine in kleibaden oftewel modderbaden. De eeuwenoude traditie gebruikte kleibaden om wonden te genezen. Klei zorgt ervoor dat de huid in balans raakt, klei is in staat om verkeerde bacteriën te doden maar ook schimmels. Uiteraard neemt klei overtollig talg op en zorgt dat de poriën niet verstopt raken. Door de speciale combinatie Tamanu Olie is de werking nog intensiever zodat het antibacteriële werking heeft alsmede het verwijderen van dode huidcellen en meer.

Geschikt voor alle huidtypen:
• Normale huid • Droge huid • Vette huid • Gecombineerde huid

Gebruik :
• Reinig uw huid eerst met Facial Cleanser
• Breng het klei masker op uw huid
• Laat het masker ongeveer 15 minuten op uw huid
• Vermijd de ogen
• Laat het klei niet uitdrogen ! (spray met water)
• Spoel met lauw water
• Gevolgd door Facial Toner
• Gevolgd door Facial Moisturiser


Wij bieden tevens grotere hoeveelheden:
• 60ml | 1000ml | grotere volume
Vraag naar de mogelijkheden

Waarom VolcanicEarth - Europe ?
Ongeacht uw huidtype, of het mogelijk ultragevoelig is, of met droge of olieachtige vlekken, of u lijdt aan acne, u vindt het antwoord op uw specifieke hydraterende behoeften voor zowel uw lichaam als uw gezicht.
Het ideale huidverzorgingsproduct moet non-comedogenic zijn, zodanig zijn geformuleerd dat het geen verstopte poriënveroorzaakt, die de vrije radicalen afweren die de tekenen van veroudering verhogen en het DNA van de huid beschadigen ... de "vrije-radicalentheorie van veroudering".

Volcanic Earth-producten - breng natuurlijke producten voor uw huid uit wreedheid-vrije bronnen; met natuurlijke en unieke ingrediënten die bewezen effectief zijn.


3 Authentieke ingrediënten in de meeste producten:

I] De originele pure authentieke Tamanu Olie
Tamanu Olie geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar. Deze olie is eeuwig gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.
1 druppel Tamanu Olie volstaat voor dagelijkse verzorging.

II] De pure DME processe Kokosolie
Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie.Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. Volcanic Earth Coconut Oil wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten, en niet te vergeten onze handgemaakte kokosolie zeep.

III] Pure Vulkanische As

Vulkanische as is lang gebruikt door
inheemse Melanesiërs om te helpen reinigen
de huid. De as is ook volkomen natuurlijk
exfoliant dat zacht maar effectief werkt,
verwijder de buitenste laag dode huidcellen.

Volcanic Ash Coconut Oil Tamanu Oil


Volcanic Earth is erin geslaagd enige invloed te hebben op de wereldwijde markt voor natuurlijke organische huidverzorgingsproducten die aan individuele consumenten over de hele wereld worden verkocht vanuit Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Schotland, Wales, Denemarken, Duitsland, Griekenland, Italië, Singapore, Dubai, Noorwegen, Zweden , Frankrijk, Spanje, België, Finland, Eucador, Fiji, Portugal, Nederland, Zuid-Afrika, Eypt, Brazilië, Japan, Mexico, Madagaskar, Maleisië, Malta, Rusland, Polen, Mauritius, Cyprus, Tsjechische Republiek, Singapore, Vietnam, Thailand, Turkije, Zwitserland, de Filippijnen, Nieuw-Zeeland en vrijwel elke staat en territorium in Australië, de VS, Canada...
Daarom stimuleren wij beauty instituten, wellnessoorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dierverzorgingsinstituten, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen. Dit stimuleren wij. Vraag naar de mogelijkheden.
Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
100% Vulkanische As
Inhoud: 60ml Facial Clay Mask (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Gerelateerde Producten