Tamanu Assortiment :

  • Beschrijving
  • Meer

Waarom gebruiken we verzorgingsproducten ?
De naam zegt het al 'verzorgen van de huid'.
Wij gebruiken verzorgingsproducten om de huid soepel houden, omdat het bijdraagt aan het herstellend vermogen van de huid en haar beschermen tegen weersinvloeden, water en UV-straling.
Verzorgingsproducten onderhouden het natuurlijke vetlaag op de huid en regelen de zuurgraad.

Onze pure ingrediënten worden geleverd aan de cosmetische industrie, esthetische dermatologische klinieken, Wellness industrie en dierenklinieken.
Daarnaast hebben wij een compleet huidverzorging lijn samengesteld op basis van de genoemde basis ingrediënten.

Natuurlijk zijn onze producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijke Facial Skin Care met pure Tamanu Olie™:
► voor de gevoelige huid
► voor de vettige huid
► voor de gecombineerde huid
► voor de droge huid
Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en huidtype

Bestellen ? Klik op deze link: Facial Skin Care Bestellen

Elke aankoop van een VolcanicEarth product helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten. Volcanic Earth producten zijn met zorg samengesteld. Daarnaast wordt bij elk verkochte flesje Tamanu Olie 15ml een bedrag aan Stichting Dierenlot overgemaakt.
Welk bedrag dit is wordt getoond op de Stichting Dierenlot website: https://www.dier.nu/help-dieren-in-nood/ondernemers-en-dierenlot/ondernemers-dierenlot/

Volcanic Earth

All onze basisingrediënten zijn afkomstig van uitzonderlijke eilanden uit Oceanië waar wij ons eigen lab instituut opgezet hebben om mooie ingrediënten uit de natuur te onderzoeken en uit te vinden wat de effecten zijn op onze huid. De basisingrediënten zijn van oudsher bewezen effectief. VolcanicEarth vulkanische as, niet zomaar vulkanische as dit as wordt door een speciaal team verzameld. Op dit eiland is landrecht nog actief. De locatie is adembenemend en niet toegankelijk voor een ieder in verband met de gevaren. Vulkanische as is afkomstig uit de mond van de vulkaan. Dan Volcanicearth TamanuOlie, in pure vorm het meest effectief echter is het proces en het soort Tamanu cruciaal. Dat is een van de redenen waarom de originele TamanuOlie hoog aangeprezen staat en relatief duurder is. Een paar druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging van de huid, vergeet de hoofdhuid niet, of andere delen van de lichaam. Ook op de meest intieme delen is Tamanu olie zeer geschikt. Een ieder heeft wel eens problemen na toilet gebruik, de huid rondom de anus is zeer dun en kan eenvoudig beschadigd worden. Tamanuolie kan eenvoudig gecombineerd worden met kokosolie en als massage olie toegepast worden. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van pure volcanicearth TamanuOlie, volcanicearth KokosOlie, volcanicearth VulkanischeAs. Daarom stimuleren wij beauty instituten, wellnessoorden, proesthetic klinieken, paarden klinieken, resorts, dierenklinieken, dierverzorgingsinstituten, barbersalons, barbershops, apotheken, kappers en meer om hun eigen authentieke producten samen te stellen. Dit stimuleren wij. Vraag naar de mogelijkheden.

Body Care
Coconut OIl
Facial
Eye Cream
Ecomer
Feetcare
Gerelateerde Producten