Hand Moisturizer - Frangipani (bodylotion)

Spa & Wellness
EAN8719324216128
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Onze Hand Moisturizer is een huidverzorging handcrème en welke geweldige verzorging geeft voor uw handen en voeten
( vergeet de armen, benen en je hele body niet. Heerlijk bij massages )
Waarom ? De actieve ingrediënten waaronder essentiële oliën zorgen voor een zachte huid en laat een heerlijke geur van de Frangipani bloem subtiel achter op uw huid.
- Inhoud: 135 ml

In de loop der jaren zijn we steeds vaker geconfronteerd met huidziekten of algemene ziekten. Waaronder virussen.
Onze handen zullen extra beschermd moeten worden.
Dat is een van de redenen dat wij ons tot doel hebben gesteld producten te ontwikkelen welke positief zijn voor onze huid, haar en lichaam. Daarbij kunt u denken aan huidverzorgingsproducten maar ook ons immuunsysteem.

Onze Hand Moisturiser met pure Frangipani (handcrème) nu ook te koop bij
bol.com

Merk: Volcanic-Earth™

► Uiterst geschikt voor droge handen, armen, voeten
► Behoudt de natuurlijke vocht in uw handen en armen
► Zachte huid met een subtiele Frangipani geur
► Ook geschikt voor voeten en benen

Effect van Frangipani:
De rust en kracht van deze exotische bloem [Plumeria] is uitzonderlijk.
De zuivere olie is exotisch en zeer krachtig en ondersteunt.      
√     Reinigt intensief, verzacht en hydrateert de huid     
√     Stimuleert genezing, en ondersteunt bij het behoudt van de natuurlijke balans van de huid
√     Stimuleert doorbloeding     
√     Neem de spanning af van PMT, menopauze, spierspanning en krampen     
√     Beschermend tegen schadelijke elementen     
√     EN dit alles zonder conserveringsmiddelen, chemicaliën of kunstmatige kleurstoffen!

Bijzondere Volcanic Earth™ producten range met pure Frangipani Olie.

Wat is Frangipani ?

Frangipani Essential Oil is een belangrijke exotische olie en meest krachtige bloem.

Het is ook misschien wel de meest populaire bloem in de wereld en is zeker een "parel van de Stille Zuidzee". Plumeria is een van de meest exotische range van alle flora en fauna met bijzondere geuren die veel met de mens doet. De rust en kracht van deze heerlijke geur begint wanneer de Plumeria in bloei staat. .. Het is geen wonder dat steeds meer mensen (Melanesiërs) de Frangipani planten op grote schaal blijven gebruiken, niet alleen voor decoratie thuis maar voor huidverzorging en medicinale doeleinden tot op de dag van vandaag.

De Frangipani bloem zien we in een breed scala van prachtige kleuren. Kleuren variëren van wit, roze, geel, meerdere pastels tot dieprood. Sommige rassen produceren kleinere bloemen dan anderen. De bloei van deze authentieke bloem duurt maximaal drie maanden aan een stuk. Wanneer de bloem gekapt wordt en in een glas water gezet wordt dan duurt de bloei enkele dagen. De Frangipani bloem heeft een  heerlijke geur welke prominent aanwezig blijft tot in de late namiddag, 's avonds en 's nachts.

Frangipani bomen bloeien en groeien aan droge, zanderige grond in de volle zon. Plumeria is een uiterst duurzaam plant en alleen de authentieke planten geven de kracht uit deze bijzondere plant. Er zijn meer dan 100 verschillende type Plumeria.

Frangipanis groeien 10 meter hoog in tropische gebieden, terwijl in mildere klimaten, hun groei beperkt wordt tot struiken of kleine bomen.


Wij bieden tevens grotere hoeveelheden:
• 135ml | 1000ml | grotere volume
Vraag naar de mogelijkheden

Waarom deze ingrediënten ?
Terug naar de basis met ingrediënten afkomstig uit de natuur.
In de loop der jaren zijn we steeds vaker geconfronteerd met huidziekten of algemene ziekten. Dat is een van de redenen dat wij ons tot doel hebben gesteld producten te ontwikkelen welke positief zijn voor onze huid, haar en lichaam. Daarbij kunt u denken aan huidverzorgingsproducten maar ook ons immuunsysteem. Wij zijn ver gegaan tot het vinden van de juiste combinatie ingrediënten, zover dat wij uitgekomen zijn op eilanden in Oceanië.

Frangipani

Frangipani…
Plumeria plant kent wel 11 soorten.  Een aantal soorten worden toegepast als sierplanten. De olie wordt niet alleen toegepast in diverse geurproducten, maar ook voor medische doeleinden. Het is niet zomaar dat Melanesisch mensen hun huid behandelen met o.a. tamanu olie, frangipani, pepermunt olie, kokosolie. Allen wonders uit de natuur.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijk, ook voelen wij een verantwoordelijkheid om de levensstandaard van de eilandbewoners te helpen verbeteren, zodat ze in ieder geval voldoende geld verdienen voor essentiële levensbehoeften zoals behoorlijke huisvesting, onderwijs en medicijnen. Onze bijdrage helpt inwoners in oceanië op een manier die mensen in staat stelt te blijven leven in geluk en harmonie met de prachtige natuurlijke (onbedorven) ) omgeving. We zijn er trots op dat we u onze exclusieve reeks uitzonderlijke organische huidverzorgingsproducten kunnen aanbieden, terwijl we ook bijdragen aan de doelstelling om de broodnodige kansen op werk en werkgelegenheid te blijven bieden.
Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Frangipani
Inhoud: 135ml Hand Moisturiser Frangipani (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Gerelateerde Producten