Hand Moisturizer - Frangipani

Spa & Wellness
EAN8719324216128
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Hand Moisturizer is een huidverzorging handcrème en de beste huid moisturizer voor uw handen en voeten
( vergeet de armen, benen en je hele body niet. Heerlijk bij massages )
Waarom ? De actieve ingrediënten waaronder essentiële oliën zorgen voor een zachte huid en laat een heerlijke geur van de Frangipani bloem subtiel achter op uw huid.
- Inhoud: 135 ml

Elk VolcanicEarth ingrediënt is afzonderlijk getest om overgevoeligheid
of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties. VolcanicEarth producten zijn uiteraard vrij van:  Alcohol, Parabenen, Parfum, kunstmatige toevoegingen, siliconen, CAPB (Cocamidopropyl betaïne).

Volcanic Earth Europe - Hand Moisturiser met pure Frangipani (handcrème) nu ook te koop bij
bol.com

Merk: Volcanic-Earth™

► Uiterst geschikt voor droge handen, armen, voeten
► Behoudt de natuurlijke vocht in uw handen en armen
► Zachte huid met een subtiele Frangipani geur
► Ook geschikt voor voeten en benen

Effect van Frangipani:
De rust en kracht van deze exotische bloem [Plumeria] is uitzonderlijk.
De zuivere olie is exotisch en zeer krachtig.      
√     Reinigt intensief, verzacht en hydrateerd de huid     
√     Stimuleert genezing, en ondersteunt bij het behoudt van de natuurlijke balans van de huid
√     Stimuleert doorbloeding     
√     Neem de spanning af van PMT, menopauze, spierspanning en krampen     
√     Beschermend tegen schadelijke elementen     
√     EN dit alles zonder conserveringsmiddelen, chemicaliën of kunstmatige kleurstoffen!

Bijzondere Volcanic Earth™ producten range met pure Frangipani Olie.

Wat is Frangipani ?

Frangipani Essential Oil is een belangrijke exotische olie en meest krachtige bloem.

Het is ook misschien wel de meest populaire bloem in de wereld en is zeker een "parel van de Stille Zuidzee". Plumeria is een van de meest exotische range van alle flora en fauna met bijzondere geuren die veel met de mens doet. De rust en kracht van deze heerlijke geur begint wanneer de Plumeria in bloei staat. .. Het is geen wonder dat steeds meer mensen (Melanesiërs) de Frangipani planten op grote schaal blijven gebruiken, niet alleen voor decoratie thuis maar voor huidverzorging en medicinale doeleinden tot op de dag van vandaag.

De Frangipani bloem zien we in een breed scala van prachtige kleuren. Kleuren variëren van wit, roze, geel, meerdere pastels tot dieprood. Sommige rassen produceren kleinere bloemen dan anderen. De bloei van deze authentieke bloem duurt maximaal drie maanden aan een stuk. Wanneer de bloem gekapt wordt en in een glas water gezet wordt dan duurt de bloei enkele dagen. De Frangipani bloem heeft een  heerlijke geur welke prominent aanwezig blijft tot in de late namiddag, 's avonds en 's nachts.

Frangipani bomen bloeien en groeien aan droge, zanderige grond in de volle zon. Plumeria is een uiterst duurzaam plant en alleen de authentieke planten geven de kracht uit deze bijzondere plant. Er zijn meer dan 100 verschillende type Plumeria.

Frangipanis groeien 10 meter hoog in tropische gebieden, terwijl in mildere klimaten, hun groei beperkt wordt tot struiken of kleine bomen.


Wij bieden tevens grotere hoeveelheden:
• 135ml | 1000ml | grotere volume
Vraag naar de mogelijkheden

Waarom VolcanicEarth - Europe ?
In ons onderzoeksinstituut staan wij achter ingrediënten welke van oudsher bewezen effectief zijn.
De mens, dier en natuur staan daarbij centraal.
Elk VolcanicEarth ingrediënt is afzonderlijk getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties.
VolcanicEarth producten zijn uiteraard vrij van:  Alcohol, Parabenen, Parfum, kunstmatige toevoegingen, siliconen, CAPB (Cocamidopropyl betaïne).
Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en geschikt voor alle huidtypes:
de normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid.

Frangipani

Frangipani…
Plumeria plant kent 11 soorten.  Een aantal soorten worden toegepast als sierplanten. De olie wordt niet alleen toegepast in diverse geurproducten, maar ook voor medische doeleinden. Het is niet zomaar dat Melanesisch mensen hun huid behandelen met o.a. tamanu olie, frangipani, pepermunt olie, kokosolie. Allen wonders uit de natuur.

Waarom kiezen voor VolcanicEarth - Europe ?

Ons onderzoeksinstituut is gericht op de ontwikkeling van wetenschap, waarbij de natuur centraal staat. Wij staan achter ingrediënten welke van oudsher bewezen effectief zijn. Ingrediënten worden afzonderlijk getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling wordt nog altijd extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties.
Al onze producten zijn geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en geschikt voor alle huidtypes: de normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid.…
Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Frangipani
Inhoud: 135ml Hand Moisturiser Frangipani (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Unisex

Gerelateerde Producten