+ 1 Zeepje Gratis

Handgemaakte Zeep Kokosolie

Volcanic Earth
EAN8719324216173
+1 Free
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Fair-Trade Handgemaakte Zeep met 100% pure kokosolie.
Kokosolie is een heerlijk middel om je haar en huid zacht, stralend en gezond te houden. Een genot onder de douche.
- Inhoud: 50 gram

Volcanic Earth Europe - Handgemaakte zeep met echte kokos en kokosolie nu ook te koop bij
bol.com

Handmade

We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld. 
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.

Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

Volcanic Earth Coconut Oil wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten, en niet te vergeten onze handgemaakte kokosolie zeep. Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Veelal worden zepen geproduceerd van tweederangs copra olie – echter niet bij Volcanic Earth!


100% puur en natuurlijk 

Kokosolie en Eczeem Kokosolie en eczeem
De meeste mensen met eczeem hebben last van een te droge huid.
Het gevolg is dat de huid zelf niet voldoende olie aanmaakt waardoor er eenvoudig beschadigingen en infecties kunnen optreden.

Hierdoor neemt de kans op een bacteriële infectie op de huid aanzienlijk toe. Kokosolie maakt als het ware een barrière om de huid zodat er veel minder snel een infectie zal optreden.

Daarnaast zorgt kokosolie ervoor dat de huid vochtig blijft en gaat uitbarstingen tegen door de beschermende bestanddelen.

Sterker nog, kokosolie werkt niet alleen bij eczeem uitbarstingen, maar ook bij verschillende andere huidaandoeningen.

Tenslotte is kokosolie ook zeer goed te gebruiken na het douchen. Wanneer je eczeem hebt weet je dat douchen de huid uitdroogt. Dit komt omdat de meeste zeep soorten de aanwezige olie op de huid vermindert. Wanneer we kokosolie toepassen na het douchen wordt de beschermlaag van de huid weer aangevuld.

Antieke zeep gemaakt op basis van kokosolie met toevoeging pure kokosolie.
Het proces: Kokosolie wordt verwarmd en vermengd met opgeloste as tot de kokosolie volledig is opgelost. Na zuivering vindt er een toevoeging plaats van het vruchtvlees Kokos

Waarom VolcanicEarth - Europe ?
In ons onderzoeksinstituut staan wij achter ingrediënten welke van oudsher bewezen effectief zijn.
De mens, dier en natuur staan daarbij centraal.
Elk VolcanicEarth ingrediënt is afzonderlijk getest om overgevoeligheid of enige vorm van irritatie van de huid te voorkomen.
Met als doel, de natuurlijke beschermlaag te herstellen en te ondersteunen. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij meerdere vormen van huidaandoeningen, daarbij kunt u denken aan eczeem maar ook allergische reacties, huidirritaties.
VolcanicEarth producten zijn uiteraard vrij van:  Alcohol, Parabenen, Parfum, kunstmatige toevoegingen, siliconen, CAPB (Cocamidopropyl betaïne).
Geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden en geschikt voor alle huidtypes:
de normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid.

Wij zijn meer dan gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor iedereen!

Zeep zou duizenden jaren geleden ontdekt zijn nadat vet in as druppelde, hetgeen resulteerde in een chemische reactie waardoor een soort zeep ontstond. Sindsdien is zeep op precies dezelfde wijze gemaakt, maar met behulp van bijtende soda, dierlijke vetten of dierlijke olien.

De natuurlijke zepen van Volcanic Earth zijn gemaakt volgens dit eeuwenoude recept, waarbij dierlijk vet is vervangen door onze prachtige DME geproduceerde kokosolie en andere verbazingwekkende oliën.
Tamanu Olie, Olijfolie. Vanwege de combinaties van onze kokosolie, bevat de zepen hoge concentratie glycerine.
Dit resulteert in zachte, mooie, romige, vochtinbrengende zepen.

Bescherm de huid tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals schadelijke stoffen, bacteriën en virussen. Zodra de balans in de huid wordt verstoord kunnen er problemen optreden zoals irritaties en allergische reacties. Door de bijzondere samenstelling zijn Volcanic Earth producten
geschikt voor alle huidtypes: de normale, droge,  vette en gecombineerde huid.

Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en
getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Zelf uniek producten ontwikkelen met Volcanic Earth ingrediënten ?
Dat ondersteunen wij !