►Huidaandoeningen

to

Tamanu Olie en Huidaandoeningen.
De huid is één van de belangrijkste delen van ons lichaam.  Onze huid zorgt ervoor dat we kunnen voelen en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf.  Het is belangrijk om goed met uw huid om te gaan.

Aambeien, Acne, Anale fissuur (kloof), Anale jeuk (
Babyacne, Bacteriële vaginose, Blaren
Brandwonden, oppervlakkige-
Doorligwonden, Droge huid, Contact Eczeem
Handeczeem, Hoofdhuidaandoeningen
Huidkloofjes, Jeukende huid
Kapperseczeem, Likdoorn, Muggenbeet
Oorlelontsteking, Ouderdomsvlekken
Schaafwonden, Steenpuisten
Striae, Tepeleczeem, Vaginitis
Vlooienbeet, Voet problemen, Voetwratten
Waterwratten, Zonneallergie
Zwemmersjeuk

Huid-aandoeningen zijn vaak moeilijk van elkaar te onderscheiden.
Dit komt o.a. doordat veel huidaandoeningen dezelfde soort verschijnselen (kunnen) vertonen en/of omdat er sprake is van meerdere huid-aandoeningen tegelijk of na elkaar.  Droge, schrale huid Huid herstellende, verzorgende, verzachtende, kalmerende en hydraterende olie. Tamanu-Olie.
Inzetbaar bij een droge, schrale huid, gesprongen huid, en ondersteunt tevens het herstel van littekens. Houdt de huid jong, strak en elastisch. Tamanu-Olie is een 100% natuurlijke olie met een tal van bestanddelen om de huid optimaal te verzorgen. De olie heeft een gunstige invloed op de stevigheid, de elasticiteit en de gladheid van de huid en helpt rimpels verminderen. Tamanu-Olie ondersteunt gezonde cellen en weefsel door de unieke vetzuur genaamd, calophyllic acid.  De huid wordt zichtbaar soepel en de bijzondere eigenschappen
in Tamanu Olie voorkomt verdere schade in de huidcellen.

Tamanu-Olie in eerste instantie 2-3 keer per dag onverdund opbrengen, indien mogelijk, omdat het sneller werkt bij frequent toepassen op de huid (maar overdrijf het niet). Er zijn geen bekende bijwerkingen. In enkele gevallen kan Tamanu-Olie overgevoeligheid veroorzaken bij mensen met een allergie voor Calophyllum inophyllum. Test altijd eerst een klein stukje van de huid en wacht minimaal 24 uur. Door het gebruik van Tamanu-Olie kan het voordelen hebben bij het kalmeren en balanceren van geïnfecteerde huid. Een paar druppels volstaat om direct op uw huid aan te brengen. U kunt de dosering verlagen indien uw huid de olie niet snel genoeg opneemt.

Tamanu-Olie kan gemengd worden met cosmetica producten. Een paar druppels volstaat. [ Tamanu Tip, bij lichtelijke gevoelige huid:   Elke avond, ruim voor het slapen gaan 1 druppel op uw huid ]. 

Tamanu

Disclaimer

Zoals met all onze huid en haar verzorgingsproducten, is Tamanu Olie alleen voor uitwendig gebruik. Het is noodzakelijk om een arts te raadplegen voordat u deze olie gebruikt voor therapeutische doeleinden. Raadpleeg altijd een arts indien u zwanger bent, wanneer u een operatie bent ondergaan en elk andere medische aandoening . De olie moet worden bewaard in een ruimte die niet toegankelijk is voor kinderen, vooral kinderen jonger dan 7 jaar. Voorafgaand aan het gebruik van Tamanu Olie, wordt een huidtest aanbevolen. Dit kan worden gedaan door een beetje olie van deze olie toe te passen op een klein deel van de huid dat niet gevoelig is. Tamanu-olie mag nooit worden gebruikt in de buurt van de ogen, de binnenste neus en oren of op andere gevoelige huidgebieden. Mogelijke bijwerkingen van Tamanu-olie zijn roodheid, jeuk, irritatie of andere overgevoeligheid voor de huid. In geval van een allergische reactie, stop het gebruik van het product en raadpleeg onmiddellijk een arts, apotheker of allergoloog voor een gezondheidsbeoordeling en passende herstelmaatregelen. Neem voor gebruik contact op met een arts om bijwerkingen te voorkomen. Mensen met notenallergie mogen Tamanu-olie niet gebruiken.