► Tamanu-Olie

Tamanu

Wanneer u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat problemen mee heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.  Voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan en USA die Tamanu-Olie (de authentieke Tamanu Olie) in de categorie super-olie plaatsen - het groene goud. Deze olie heeft het unieke vermogen om te ondersteunen bij de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen.

Tamanu-olie wordt geperst uit de vrucht van de Tamanu-notenboom. Tamanu-olie ondersteunt bij de groei van nieuwe huid en laat de huid gladder en zachter aanvoelen. Het kalmeert, herstelt en vermindert roodheid, littekens, striae, irritatie, jeuk, droogheid en schilfering. Het ondersteunt bij ouderdomsvlekken, striae, cellulitis en droogheid.

Tamanu-Olie kan tevens in het haar toegepast worden. Wees zuinig in het gebruik. Gebruik het als een haarmasker.
Het stimuleert bij langere, sterkere en gezonde haren, ondersteunt bij haarverlies en gezondere haargroei.  Hydrateert de haren, brengt de natuurlijke glans van het haar meer naar voren. Het ondersteunt tevens bij hoofdhuid ontstekingen en schimmelinfecties.

Tamanu-olie wordt medicinaal van oudsher toegepast bij de ondersteuning van acne, dermatitis, eczeem, psoriasis, littekens, zweren, jeuk, schilferige huid, lichaamsgeur, schimmelinfecties, huiduitslag, zweren, zonnebrand, ischias, rosacea, zweetvoeten, fissuren, winterhanden, reuma, gordelroos, voetschimmel, schaafwonden, snijwonden, zweren, steenpuisten, insectenbeten en-steken, ernstige brandwonden, neuralgie, jicht en dermatofytose van de baard of de hoofdhuid te kalmeren. Het is ideaal voor gebruik in massage oliën die bedoeld zijn om verschillende soorten pijn aan te pakken.

Tamanu-olie is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief; Eén van de bestanddelen is Calophyllolide,
welke ontstekingsremmend blijkt te zijn. Andere bestanddelen van de olie blijken antibacterieel te werken.
Wanneer u onze authentieke Tamanu-Olie koopt, kunt u er zeker van zijn dat het 100% pure Tamanu-Olie is.
De productie van Tamanu-Olie helpt bij het verbeteren van het levensonderhoud en de levensstandaard van de dorpen op de eilanden in Oceanië.
Het oogsten en verzamelen van Tamanu noten omvat duizenden inheemse uit veel verschillende dorpen.
Velen claimen de originele Tamanu-Olie in haar bezit te hebben :
Er zijn vele ( veelal verdunde ) soorten Tamanu-olie welke niet de helende eigenschappen bezitten als de olie uit de Pacific.
Het proces is niet simpel of eenvoudig:
Er is een zeer kleine voorraad pure authentieke Tamanu-Olie in de wereld doordat het slechts op een zeer klein gebied verkregen kan worden,
tezamen met de extreem hoge kwaliteitseisen is dit de reden dat prijzen van onze authentieke ingrediënten hoog in de markt aangeschreven staan.
Waarom voor het een na beste gaan als u het beste kunt krijgen :
√ Authentiek √ Natuurlijk √ Onverdund : Tamanu-Olie maakt de huid NIET vettig. Het maakt de huid droger en is effectief bij de genezing van littekens en wondjes.
Geschikt voor huidtypen: • Normale huid • Droge huid • Vette huid • Gecombineerde huid

 

Authentieke Tamanu olie